Antalyaspor'da futbolcular Beşiktaş beraberliğinden memnun!

06.02.2022 - 21:17 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 21:34

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor'da Brezilyalı santrafor Luiz Adriano maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Antalyaspor'da futbolcular Beşiktaş beraberliğinden memnun!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte ligde üst üste ikinci puan kaybını yaşayan Beşiktaş, 37 puanda kaldı. Ligdeki galibiyet hasreti 8 maça çıkan Antalyaspor'un puanı ise 25 oldu.

Karşılaşma sonrası Antalyaspor'un Brezilyalı santrafor  Luiz Adriano açıklamalarda bulundu.

"Takım olarak iyi oynadık"

34 yaşındaki tecrübeli santrafor Adriano "Bizim için iyi oldu. Takım olarak iyi oynadık. Zor dakikalarda baskı yedik. Böyle bir takıma karşı deplasmanda oynuyoruz. Bu normal. Bu tip geri dönüşlerde adaptasyon zor oluyor. İlk yarıda zorlandığım birkaç an ve birkaç ufak detayı saymazsak iyi bir başlangıç oldu. Bugün ki gibi büyük maçlarda oynadıkça eski performansıma döneceğim. Sahada oldukça takıma elimden geleni yapacağım." dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZET | Kırmızı kart! Son saniyelerde 10 kişiler...
Habere Git

Gökdeniz Bayrakdar: "1 puan aldığımız için mutluyuz"

Antalyaspor'un sağ Kanat mevkisinde oynayan 20 yaşındaki oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise maç sonu şöyle konuştu:

"Milli arayı iyi değerlendirdik. Güzel bir kamp süreci gerçekleştirdik. Beşiktaş maçına iyi hazırlandık. Maça iyi başladık. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Pozisyonlara girdik, atabilirdik ama olmadı. İnşallah hafta içindeki kupa maçında kazanacağız."

Alassane Ndao: "Bu takımı ligde tutacağız"

 

Son olarak geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Antalyaspor'a transfer olan Alassane Ndao, kaçan fırsatlardan dert yanarak şu ifadeleri kullandı:

"1 puan aldık, bunun için mutluyuz. Burada kazanmanın zor olduğunu biliyorduk. İyi savunma yaptık. İyi geçişler yaptık ama bazı atakları sonuçlandıramadık. Fırsatları değerlendirsek 3 puandan bahsedebilirdik. Maç beklediğimiz gibi geçti. 14 maçımız var. Bu takımı ligde tutacağız. Takımı gördüm. İyi oynuyoruz. En kısa zamanda bu takım bu bölgeden çıkıp ligde kalmayı garantileyecektir."

Senin için hazırladığımız haberler