Antalyaspor'da yönetim çöktü: 7 istifa!

17.02.2021 - 14:18 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 16:13

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulunun istifa kararı alması sonrası geçici olarak başkanlık koltuğuna oturan Emin Hesapçıoğlu'da istifa ettiğini açıklamıştı. Kriz git gide büyürken, yedi yönetim kurulu üyesinin daha istifa ettiği resmi olarak açıklandı. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'da yönetim çöktü: 7 istifa!

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor'un 19 Ocak'ta Öztürk ailesinin istifasıyla başlayan seçim sürecinde henüz bir aday çıkmazken, bir şok da geçici olarak başkanlık koltuğuna oturan Emin Hesapçıoğlu'ndan gelmişti. Bu istifanın artçıları devam ederken, Antalyaspor'dan bir resmi açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Emin Hesapçıoğlu yaptığı yazılı açıklamayla istifasını vermişti. İşte o açıklama:

22 Eylül 2018 tarihinden itibaren yönetim kurulunda yer alıp, 19 Ocak 2021 tarihinde başkanlığını devraldığım Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan bugün itibarı ile ayrılma kararı almış bulunuyorum.

29 ay süren görev sürem boyunca armamızın yer aldığı şanlı bayrağımızı layıkıyla taşıdığıma inanıyor, vicdanen büyük bir huzur içinde görevi üstlenecek olan arkadaşlarımıza devrediyorum.

Kararımın, bizden sonra gelecek olan yönetimin önünü açmak, kendilerine fırsat tanımak için alındığının bilinmesini isterim.

Biliyorum ki; bizden sonra gelecek olan yönetimimiz bayrağımızı daha yukarıya taşıyacak, hayalini kurduğumuz başarıları elde edecektir.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı bırakıyor olmama rağmen kulübümüzün her zaman yanında olmayı sürdüreceğim.

Görev sürem boyunca aynı yönetim kurulunda yer aldığım yol arkadaşlarıma, birlikte çalıştığımız teknik ekip ve futbolcularımıza, fedakar personelimize ve bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Saygılarımla.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Emin Kemal HESAPCIOĞLU

Geçici başkanın istifası camiada deprem etkisi yaratırken, artçıları da yaşanmaya başladı. Emin Hesapçıoğlu'nun istifası sonrası, yedi yönetim kurulu üyesinin daha istifa ettiği resmi olarak açıklandı. Akdeniz temsilcisinin web sitesinden yapılan açıklamada, "Antalyaspor A.Ş.'den 7 yönetim kurulu üyemiz görevlerinden istifa etmiştir. 23 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirilecek olan Antalyaspor A.Ş. genel kurulumuza kadar şirket organlarının sağlıklı işleyebilmesi adına diğer 11 yönetim kurulu üyemiz görevlerine devam edecek, bu isimler de genel kurul öncesi istifalarını sunacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan geçtiğimiz ocak ayında istifa eden Ali Şafak Öztürk, kendisi ve ailesi adına resmi bir açıklama yapmış, toplamda 130 milyon TL olan ödemelerin dışında, kulübün banka borçları olarak görünen finansman gideri olan 61 milyon Euro ve 88 milyon TL'yi yine Öztürk ailesi olarak ödemeye devam edeceklerini, 19 Ocak 2021 tarihi itibari ile Antalyaspor A.Ş'nin hiçbir geliri üzerinde icra, temlik veya herhangi bir kısıtlama olmadığını belirtmişti. 

Ali Şafak Öztürk'ün istifa açıklaması için tıklayınız...

 

Senin için hazırladığımız haberler