Antalyaspor'dan Raineri açıklaması!

10.05.2017 - 21:40 | Son Güncellenme: 10.05.2017 - 21:40

Antalyaspor'dan Raineri açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Radyospor'da Eyüp Yıldız ve Burak Sarıarslan'a konuştu. Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk'ün röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Bu zamana kadar çektiklerimizi bir biliriz'

"Lige başlangıcımız zor bir başlangıç oldu. 6. haftada hoca değişikliği yaşadık. Rıza hocamızla birlikte çıkış geldi. İlk hedefimiz kurumsal yapıya sahip olmak ve doğru insanlara çalışmaktı. Biz de yatırım yapmak istedik. Mali açıdan sağlıklı bir kulüp almadık, bu zamana kadar çektiklerimizi bir biliriz. Yatırım yaparak kalan borçları temizleyeceğiz"

'Görüştüğümüz oyuncular var'

"Kesinlikle görüştüğümüz oyuncular var. Hedeflerimiz var. Hedeflerimize uyan doğru oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Şu anki kadromuz güzel bir kadro. Bu kadronun iskeletini koruyacağız"  

'Onlardan fikir alıyoruz'

"Biz gezen, gören ve öğrenmeye çalışan bir kulübüz. Monaco ziyaretimiz vardı. Biz ziyarete gittiğimiz ülkelerdeki önemli futbol adamlarıyla tanışıyoruz.  Onlardan fikir alıyoruz" 

'Ranieri çok önemli bir hoca'

"Ranieri çok önemli bir hoca. L.City'yi iyi yerlere getiren bir teknik adam. Ranieri ile Monaco maçında ayak üstü bir sohbetimiz oldu. Ranieri dünyaca ünlü bir antrenör fakat bizim mevcut hocamız Rıza Çalımbay ile büyük hedeflerimiz var. Rıza hoca gibi çok değerli bir isimle çalışıyoruz"

'Doğru ilkeli taraftar grubunu yakaladık'

"Taraftarımızın maçlarımıza ilgi göstermesinin nedeni sportif başarı, bilet fiyatları ve vizyon. Biz insanlarla o pozitif iletişimi yakaladık. Gelecek sezon taraftar sayısını iyici artıracağız. Antalya çok güzel bir şehir. Taraftarımız 3-0 yenildiğimiz maçlarda bile takımını alkışladı. Bu bize takımını taktir ettiğini ve güvendiğini gösterdi. Doğru ilkeli taraftar grubunu yakaladık"

'Şampiyonluk yarışında olan...'

"Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışında olan bir takım istiyoruz. Avrupa Kupalarına oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Kesinlikle hedefe oynayan  takım olacağız"

 

İlk rakip Fenerbahçe!

Sezonun 30 haftalık bölümünde 46 puan toplayan Antalyaspor 6. sırada yer alırken son dört karşılaşmasında ise; Fenerbahçe(D), Bursaspor, Kasımpaşa (D), Gaziantepspor takımlarıyla karşılaşacak.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler