Antalyaspor'un genç futbolcusu İngiltere yolcusu

23.08.2021 - 22:33 | Son Güncellenme: 23.08.2021 - 22:35

Son dakika transfer haberleri... İngiltere Championship ekibi Nottingham Forest, Antalyasporlu Paul Mukairu'yu istiyor. İşte detaylar...

Antalyaspor'un genç futbolcusu İngiltere yolcusu

AJANSSPOR - KORAY GEÇGEL

 

Antalyaspor'un genç yıldızı Paul Mukairu ile yollar ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon başında Belçika'nın Anderlecht takımına satın alma opsiyonuyla kiralanan ve sonrasında Antalyaspor'a geri dönen Nijeryalı futbolcu, bu kez İngiltere yolcusu. Championship takımlarından Nottingham Forest, 21 yaşındaki futbolcuya resmi teklifini sunarken, pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

Kadroya alınmadı

Sezonun ilk haftasında oynanan Göztepe maçında ilk 11'de sahaya çıkan golcü futbolcu, Fenerbahçe maçında ise kadroya alınmadı. İstanbul'a gitmesine karşın mücadeleyi tribünden takip eden Nijeryalı futbolcunun transferinin resmiyet kazanması artık an meselesi.

Anderlecht'in teklifi reddedildi

Geçtiğimiz sezon başında 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Anderlecht takımına kiralanan Mukairu, Belçika ekibinin bu fiyatı düşürmek istemesi üzerine Antalyaspor tarafından geri çağrılmıştı. Anderlecht, 1 milyon 750 bin Euro teklif ederken, bu rakam uygun görülmemişti.

Lig sonuncusu

İngiliz futbolunun bir dönemine damgasını vuran Nottingham Forest, zor günler yaşıyor. Championship'in son sırasında yer alan İngiliz ekibi, geride kalan 4 haftada 4 yenilgi aldı ve ligin sonunda bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler