Antalyaspor'un golcüsü Deniz Kadah'dan Trabzonspor itirafı!

13.04.2018 - 13:48 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 13:48

Antalyaspor'un golcüsü Deniz Kadah'dan Trabzonspor itirafı!

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Deniz Kadah, Atiker Konyaspor maçı öncesi konuştu.

Deniz,  Samuel Eto'o ve Rıza Çalımbay hakkında gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki forvet, Trabzonspor'a transfer olacağı yönündeki iddiaları da cevapladı!

Antalyaspor'un deneyimli santrforu Deniz Kadah, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. 

'Konyaspor maçı şehir ve camia için çok önemli'

Sözlerine Atiker Konyaspor maçıyla ilgili öngörüde bulunarak başlayan Deniz Kadah, "Son 3 haftada aldığımız galibiyetler Konyaspor maçı öncesi ilhan kaynağı oldu. Bu maç camia ve şehir için çok önemli. Takım arkadaşlarım ve ben bu maça çok iyi hazırlanıyoruz, galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

'Hamzaoğlu, kaliteli bir ekip olduğumuzu hatırlattı!'

Hamza Hamzaoğlu'yla çıkışa geçtiklerini kaydeden Deniz, "Ligin ilk yarısına baktığımız zaman çok fazla badireler atlattık. Hamza Hamzaoğlu zor bir dönemde kulübümüze geldi, bizi sürekli motive etmeye çalıştı ve kaliteli bir ekip olduğumuzu hatırlattı. Hamza Hoca'nın geçmişine baktığımızda çok iyi bir teknik direktör ve bizde iyi bir takımız. Artık Antalyaspor'un başarılı olması için hiçbir engel yok! Ligin 2. yarısında toparlandık ve şimdi doğru yoldayız. Alabileceğimiz en yüksek puanı alarak Antalyaspor'u ligde bırakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Yolum daha bitmedi'

Kişisel performansından da bahseden 32 yaşındaki futbolcu, "Takımın kazanması benim kişisel performansından daha değerli ama bu sezon kendi adıma lige iyi başlayamadım. Sezon başında ameliyat geçirdim. Bu ameliyat ilk 5-6 haftada oynamamı engelledi. Ama ben bir golcüyüm, yolum daha bitmedi ve lig sonuna kadar gol atmaya devam etmek istiyorum. İnşallah takıma gol ve asistlerimle katkı sağlamak istiyorum'' diye konuştu. 

'Rıza Çalımbay'ın beni Trabzonspor'a istemesi...'

Ara transfer döneminde ismi sıklıkla Trabzonspor'la anılan Deniz Kadah, "Gurbetçi bir futbolcu olarak Türkiye'de başarılı bir futbolcu olarak akıllarda kalmak istiyorum. Türkiye ligi kolay bir lig değil ve büyük yıldızların mücadele verdiği bir lig. Bazı durumlarda performans göstermek bizim için kolay olmayabiliyor. Ben takımım zor durumdayken gitmek yerine kalmayı tercih ettim. Şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Trabzonspor büyük bir takım, önemli bir camia. Fakat kariyerimde kupalar kazanan bir oyuncu olarak anılmak istiyorum.  Bazı transfer dedikoduları olabilir.Rıza Çalımbay çok karakterli bir hoca onunla herzaman iyi bir ilişkim oldu. Rıza Çalımbay'ın beni Trabzonspor'a istemesi gayet normal. Şu anda Antalyaspor'un futbolcusuyum ve burada başarılar yakalamak istiyorum" şeklinde konuştu. 

AJANSSPOR -

Eski takım arkadaşı Samuel Eto'o ile görüştü mü?

Atiker Konyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o hakkında gündeme gelen eski takım arkadaşlarını aradığı yönündeki iddiayla ilgili olarak ise Deniz, "Samuel Eto'o beni kişisel olarak aramadı. Takım arkadaşlarımın arandığı konusunda da herhangibir duyum almadım. Antalyaspor için çok önemli bir maça çıkacağız, camia olarak bu maça kenetlenmiş haldeyiz. Eto'o da büyük bir konsantrasyon içinde karşımıza çıkacaktır. Umuyoruz ki kazanan taraf biz oluruz" açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler