Antalyaspor, Palermo'dan Dario Saric İçin Transfer Görüşmelerini Sürdürüyor

12.08.2023 - 00:36 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 00:39

Fernando Martins’i Birleşik Arap Emirlikleri’ne gönderen Antalyaspor, Palermo’nun Boşnak futbolcusu Dario Saric için resmi görüşmelerine devam ediyor.

Antalyaspor, Palermo'dan Dario Saric İçin Transfer Görüşmelerini Sürdürüyor

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazire’ye gönderdiği Fernando Martins’in alternatifini İtalya’da buldu. Akdeniz ekibi, İtalya Serie B takımlarından Palermo’nun Boşnak futbolcusu Dario Saric için resmi görüşmelerini sürdürüyor.

Bonservis pazarlığı sürüyor

26 yaşındaki orta saha oyuncusunu bonservis bedeli olmadan bırakmaya sıcak bakmayan Palermo ile Antalyaspor arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Transfer ile Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel’in bizzat ilgilendiği öğrenilirken, geçtiğimiz günlerde bu transfer için İtalya’da bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında yer aldı.

1.8 milyon Euro ödendi

Kariyerinde İtalya dışında forma giymeyen başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Ascoli’den Palermo’ya transfer oldu. 26 yaşındaki futbolcu için ödenen bonservis bedeli ise 1 milyon 800 bin Euro oldu.

İlgini Çekebilir
Trabzon, Akdeniz havasıyla başladı
Habere Git

Geçen sezon 30 maça çıktı

Geçen sezon İtalya Serie B ve İtalya Kupası’nda 30 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol ve 1 asist yaparak skor katkısı sundu. Deneyimli futbolcu, bin 571 dakika sahada kaldı.

Milli formayı giydi

Deneyimli orta saha oyuncusu Bosna Hersek Milli Takım formasını da sırtına geçirdi. 2022 yılında aday kadroya davet edilen Saric, 1 kez ülkesi adına sahaya çıktı.

Açılışı kaybetti ama umut verdi

Öte yandan Süper Lig'de yeni sezonu Trabzonspor karşısında açan Antalyaspor, Papara Park'ta oynanan zorlu mücadeleyi 1-0 kaybetti. Fakat Akdeniz ekibinin özellikle ikinci yarı sergilediği performans umut verdi.

Senin için hazırladığımız haberler