Antalyasporlu Helton Leite'yi Santos transfer etmek istiyor

23.01.2024 - 11:53 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 11:55

Antalyaspor’un geçen sezonun devre arasında Benfica’dan transfer ettiği Helton Leite, Brezilya ekiplerinden Santos’un radarına girdi. Detaylar...

Antalyasporlu Helton Leite'yi Santos transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon Benfica’dan transfer ettiği ve Helton Leite’ye ülkesi Brezilya’dan talip çıktı. De Olho No Peixe’in verdiği bilgiye göre Kırmızı-Beyazlılarla sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 33 yaşındaki eldiven, Santos’un radarına girdi.

Sözleşmesi henüz uzatılmadı

Antalyaspor ile henüz sözleşme uzatmayan deneyimli eldivenin yanı sıra İtalya Serie B takımlarından Ternana formasını giyen Gabriel Brazão’nun da alternatif isimler arasında yer aldığı belirtildi.

35 maça çıktı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Helton Leite, Kırmızı-Beyazlı formayla toplamda 35 maça çıktı. Bu sezon 18 maçta kaleye geçen Brezilyalı, kalesinde 18 gol görürken, 6 maçta ise rakiplere geçit vermedi.

Mucize geri dönüş

Aralık ayında oynanan Hatayspor mücadelesinde sakatlanan ve sezonu kapatması beklenen Helton Leite, mucize bir geri dönüşe imza attı. Omzunda kırık bulunan ve ameliyat olması beklenen Brezilyalı kaleci, operasyonu reddederek 1 ay sonra sahalara dönecek kulüpte şaşkınlık yarattı.

Senin için hazırladığımız haberler