Nwakaeme ve Edgar le'den Giresunspor açıklaması!

30.08.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 00:28

Trabzonspor'un Giresunspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Anthony Nwakaeme ve Edgar le açıklamalarda bulundu. Nijeryalı yıldız Nwakaeme Abdülkadir Ömür için de destek istedi.

Nwakaeme ve Edgar le'den Giresunspor açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un Giresunspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Anthony Nwakaeme ve Edgar le açıklamalarda bulundu. 

"Önemli bir galibiyet aldık"

Galibiyeti değerlendiren Nijeryalı yıldız, "Takımımı tebrik etmek istiyorum çünkü önemli bir galibiyet aldık. Roma maçı sonrası yorgunluğumuz vardı. Milli maç arasına dönmeden önce hedefimiz buradan 3 puanla ayrılmaktı.

Attığı kafa golü hakkında...

Aslında ortayı yapan Anastasios Bakasetas'ı tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi orta yaptı. Bana kalan sadece bitirmekti. Tüm takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.

Galatasaray maçı hakkında...

Milli ara sonrasında oynayacağız bu maçı. Bu maça daha var ve biraz dinlenmemiz gerekiyor. Daha sonra bu maç için hazırlanacağız. İyi bir maç olacak ama önce dinlenip sonra hazırlanmamız gerekiyor.

Abdülkadir Ömür'e destek istedi

Abdülkadir Ömür hakkında konuşmak istiyorum. Şanssız sakatlıklar yaşadı. Son günlerde hakkında söylenenler oldu. Taraftarı desteğe çağırıyorum. Ülkenin en büyük yeteneklerinden biri. Taraftarlarından ricam sadece onlara destek olmaları" dedi. 

Edgar le: "Tek başına bir şey kazanamazsınız"

Bugün başarılı bir performans ortaya koyan Edgar le ise, "Aslında futbol kollektif bir oyun. Tek başına bir şey kazanamazsınız. Kompakt oynadık. Ben de alan bulduğumda çıkmaya çalışan ve hücuma yardımcı olmaya çalışan biriyim. Bütün takımı tebrik etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler