Formula 1 ABD Grand Prix'sine Apple CEO'su Tim Cook damgası!

24.10.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 16:43

Apple CEO'su Tim Cook'un dün Austin'de gerçekleştirilen Formula 1 ABD Grand Prix'sinde damalı bayrağı sallayış şekli gündem oldu. İşte tüm detaylar...

Formula 1 ABD Grand Prix'sine Apple CEO'su Tim Cook damgası!

AJANSSPOR - HABER

Apple CEO'su Tim Cook, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. ayağı olan ABD Grand Prix'sine damga vurdu. Teksas eyaletinin başkenti Austin'deki 5,5 kilometrelik Amerika Pisti'nde gerçekleştirilen yarışın galibi Red Bull'dan Max Verstappen olurken, sosyal medya kullanıcıları damalı bayrağı sallayan Tim Cook'u gündem konusu haline getirdi.

Damalı bayrağı Cook salladı

Cumartesi gününü Apple'ın Austin'deki çip laboratuvarlarını gezerek geçiren Apple CEO'su Cook, pazar günü ise Formula 1 ABD Grand Prix'si için Amerika Pisti'ne gitti. Hatta yarışın galibi olan Red Bull'dan Max Verstappen'e damalı bayrağı Cook salladı.

Tim Cook'un bayrağı sallama şekli gündem oldu

Her Grand Prix’de olduğu gibi ABD Grand Prix’inde de damalı bayrak, ülkenin önde gelen isimlerinden birisinin eline verildi. Fakat bu bayrağı taşıyan ve yarışın bittiğini sürücülere işaret eden Tim Cook, bayrağı sallamakta bir tık sorun yaşıyor gibiydi.

Öyle ki Tim Cook'un bayrak salladığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Cook, sosyal medya kullanıcıları tarafından bayrağı yeteri kadar "hevesli sallamamakla" suçlandı.

İlgini Çekebilir
Uçan Hollandalı, Red Bull'a şampiyonluğu getirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler