Arap kulüplerinden baş döndüren teklif!

22.02.2019 - 10:58 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 13:58

Arap kulüplerinden baş döndüren teklif!

Aytemiz Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Papiss Cisse'ye Suudi Arabistan kulüplerinden teklif geldiği ortaya çıktı.

Tzavellas, Efecan Karaca ve kaleci Haydar’a imza attıran Alanyaspor’da sezon sonunda taraftarları üzecek bir ayrılığın gerçekleşmesi bekleniyor.

Sezon başında Çin’in SD Luneng takımından kadroya katılan ve 16 maçta 9 gollük bir performans ortaya koyan Papiss Cisse için Arap kulüplerinin hatrı sayılı teklifler yaptığı öğrenilirken, Alanyaspor cephesinin olası ayrılığa sıcak baktığı belirtildi. 

İlerleyen yaşına rağmen atletik yapısı ve fit görüntüsüyle dikkat çeken Senegalli yıldız için atağa geçen Arap takımları, oyuncunun kendisine de sağlam bir sözleşme önerecekleri öne sürüldü.

 

Güneş'in haberine göre Cisse’nin de kariyerinin sonuna doğru gelmesi dolayısıyla bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Metz, Frieburg, Newcastle formaları giyen Papiss Cisse en büyük patlamayı 2010-11 yılında Frieburg formasıyla yaparken, milli futbolcu 7 yıl önce 32 maçta 22 gol istatistiğine ulaşmıştı. 

Bundesliga’da oynadığı futbolla parmak ısırtan Cisse daha sonra 10 milyon pound karşılığında Newcastle’ın yolunu tutmuştu.

Alanyaspor'da 3 isme imza

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan imza töreninde yıl sonunda sözleşmeleri sona erecek Haydar Yılmaz, Georgios Tzavellas ve Efecan Karaca'nın sözleşme süreleri uzatıldı.

Alanyaspor'a Kartalspor'dan gelen ve TFF 2'nci Lig'den bu yana 6 yıldır Alanyaspor formasını terleten 2 oyuncu Haydar ile 2 yıl, Efecan'la ise 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı. 2016-2017 sezonunun devre arasında Yunanistan'ın PAOK takımından transfer edilen Tzavellas ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Çavuşoğlu: "Çok yol var"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un 3 takım kaptanıyla sözleşme yenilediklerini söyledi. 

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

Bu futbolcularımız kulübün evlatları oldu. İkinci ligden bu yana her anlamda kader birliği yaptığımız takım kaptanlarımız Haydar ve Efecan takımın bana göre demirbaşlarıdır.

Diğer taraftan  Georgios Tzavellas yine takım kaptanlarımızdan, o da kulübün demirbaşları listesine dahil oldu. İnşallah hem kulübümüz hem de futbolcu kardeşlerimiz için hayırlı uğurlu olur. 

Haydar Yılmaz ve Georgios Tzavellas 2021, Efecan Karaca'nın ise 2022 yılına sözleşmelerini uzatıyoruz. 

Özellikle 3 takım kaptanının sözleşmeyi uzatması ayrıca gurur verici bir tablo, daha hep birlikte ilerleyeceğimiz çok yol var. Camiamıza hayırlı olsun.

Senin için hazırladığımız haberler