Aras Bulut İyemli, La Casa De Papel'e mi katıldı? İstanbul...

11.04.2020 - 22:22 | Son Güncellenme: 11.04.2020 - 22:32

Aras Bulut İyemli, La Casa De Papel'e katıldı, La Casa De Papel İstanbul karakteri kim oldu, İstanbul karakteri mi geldi, hangi şehirler eklendi, 5. sezonda kimler olacak, 5. sezon ne zaman çıkacak, tüm sezonları izle, yeni sezon gelecek mi, final mi oldu, Çukur oyuncusu mu katıldı, Aras Bulut yabancu diziye mi geçti, Netfilx açıklama yaptı mı, hangi rolü alacak, kaç sezon oynayacak, kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, oynadığı filmler ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Aras Bulut İyemli, La Casa De Papel'e mi katıldı? İstanbul...

Çukur dizisinde ''Yamaç Koçavalı'' karakteri ile oynayan Aras Bulut İyemli, sizinin başrol karakterinde oynuyor. Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde oynayan 29 yaşındaki oyuncu La Casa De Papel dizisinde oynayacak haberleri gündeme düşmeye başladı. Peki Aras Bulut, bu dizide görev alacak mı, hangi karakterde katılacak detaylar haberimizde...

''Karakteri hangisi olacak?''

Çıkan haberlere göre, Başarılı oyuncu La Casa De Papel'in yeni sezonunda diziye katılacak. Dizide uzun süredir İstanbul karakterinin geleceği konuşulmaya devam ederken İstanbul karakterinin Aras Bulut İyemli olacağı konuşulmaya başladı. Son yıllarda Çukur dizisi ile gösterdiği performansla adından sıkça bahsettiren başarılı oyuncu yaptığı sinema filmerinden sonra dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olan La Casa De Papel ile adını duyurmayı planlıyor.



''Aras Bulut İyemli kimdir?''

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandıdı. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterine hayat veriyor.



 
Senin için hazırladığımız haberler