Arat meşaleyi yaktı Ahmet Nur Çebi'ye seçim çağrısı yaptı

22.08.2023 - 22:38 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 22:46

Son dakika | Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'ye seslenerek olağanüstü seçim çağrısı yaptı. İşte tüm detaylar...

Arat meşaleyi yaktı Ahmet Nur Çebi'ye seçim çağrısı yaptı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta yapılacak ilk seçimde aday olacağını daha önce açıklayan Hasan Arat, yönetime olağanüstü seçim çağrısında bulundu. Arat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kaybedilecek zaman olmadığını söyledi.

"Mevcut yönetimle kaybedecek bir gün daha yoktur"

Arat, "Beşiktaşımızda süregelen gelişmeler onarılamaz bir güvensizlik yaratmıştır. Camiamız uzun süredir huzursuz ve endişelidir. Beşiktaşımızın, mevcut yönetimle kaybedecek bir günü daha yoktur" dedi.

"Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almaya davet ediyorum"

Kulübün sorunlarına yönelik çözümleri bulunduğunu söyleyen Arat, "Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu, Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almaya davet ediyorum. Camiamız müsterih olsun; Beşiktaşımızın tüm sorunlarını çözmeye hazırız" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ramos istifası!
Habere Git

Seba yönetimlerinde bulundu, 1999'da Bilgili'ye kaybetti

Süleyman Seba yönetimlerinde yer alan Hasan Arat, 1999 yılındaki seçimde başkanlığa da aday olmuştu. Ancak seçimi Serdar Bilgili kazanmıştı. O günden sonra sessizliğe bürüne Arat, bu yılın başlarında yeniden aday olacağını duyurdu.

Çebi yönetimi tepki çekti

Bu sezon özellikle transferde yaşanan gecikme ve alınan oyuncuların yetersiz görünmesi taraftarın her gün sosyal medya üzerinden Çebi yönetimine tepki göstermesine neden oldu.

Taraftardan "Yönetim istifa" tezahüratları

Geçen sezonda birçok maçta statta yapılan istifa çağrıları bu sezonun ilk iç saha maçında da gerçekleşti. Pendikspor maçının uzatmalarında gelen beraberlik golü sonrası taraftarla "Yönetim istifa" diye bağırdı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edidi
Habere Git

Tadic Fener'e gitti, Talisca ve Ramos masasından kalkıldı

Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye kaptırdığı için tepkili olan taraftarlar. son olarak yönetimin Talisca ve Sergio Ramos transfer görüşmelerini bitirmesine de büyük tepki gösteriyor. 

Ramos'u ikna eden Çetinsaya istifa etti

Ramos için gerekli kaynağı bulacağını söyleyen ancak başkan Çebi'ye bunu kabul ettiremeyen yönetici Serhan Çetinsaya'nın istifa ettiği iddia ediliyor. Çebi'nin bu istifayı kabul ettiği de gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler