Arda Güler Alex de Souza'nın 10 Numaralı Formasını Mesut Özil'den Alacak

21.04.2022 - 15:41 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 15:57

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, idolü Alex de Souza'nın 10 numaralı formasını devralıyor. Mesut Özil ile yolları ayıracak olan Fenerbahçe 10 numarayı Arda'ya verecek.

Arda Güler Alex de Souza'nın 10 Numaralı Formasını Mesut Özil'den Alacak

Fenerbahçe, Türk futbolunun en önemli geleceklerinden biri olan Arda Güler için oyuncunun özgüvenini arttıracak bir hamleye hazırlanıyor. Gösterdiği performans ile son haftalarda öne çıkan genç yetenek Arda Güler, idolü Alex de Souza'nın 10 numaralı formasına çok yakın.

Mesut'tan alacak

Sözcü'nün haberine göre Fenerbahçe yönetimi, kadro dışı bırakılan ve Ozan Tufan ile birlikte çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mesut Özil ile sezon sonu yollarını ayırmayı planlıyor. Mesut Özil'den boşalacak 10 numaralı forma ise Arda Güler'e verilecek.

Yıldız gelse bile...

Haberde yer alan bilgilere göre Fenerbahçe, yeni sezon kadro planlaması çerçevesinde yıldız oyuncuları transfer etse bile 10 numara Arda Güler'e teklif edilecek. Arda'nın bu teklifi kabul etmesi durumunda idolü Alex de Souza'nın forma numarasını sırtına geçirecek.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Saffet Sancaklı'ya "Şerefsizler" tepkisi
Habere Git

10 numaradaki kara bulutu dağıtacak

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın ardından 10 numarayı giyen futbolculardan beklenen performansın alınmaması tartışma konusu olmuştur. Arda Güler'in, Mesut Özil'den bu formayı alarak laneti kırması bekleniyor. Arda, Diego, Van Persie, Giuliano, Kruse, Samatta ve Mesut Özil'in şanssızlığını aşmayı deneyecek.

Senin için hazırladığımız haberler