Fenerbahçe Haberleri | Mustafa Özer, Arda Güler'in transfer değerini biçti

18.04.2022 - 16:31 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 17:08

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu sıralar teknik direktörü yapan Mustafa Özer, genç yıldız adayı Arda Güler'in transferde büyük bir gelir getireceğini açıkladı.

Fenerbahçe Haberleri | Mustafa Özer, Arda Güler'in transfer değerini biçti

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe 'nin eski futbolcusu, teknik direktör Mustafa Özer, sarı lacivertli takımın genç futbolcusu Arda Güler'in 50 milyon Euro olacağını söyledi.

Seneye 50 milyon Euro eder

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özer, ''Arda bu performansını sürdürsün, gelecek sene 50 milyon Euro kazandırır Fenerbahçe'ye... Değeri 50 milyon Euro olacak'' dedi. 

"Pereira sezon başında 4'lü oynatsaydı, Fenerbahçe lider olurdu"

Mustafa Özer, Fenerbahçe'nin kadro yapısına 4'lü savunma sisteminin daha uygun olduğunu belirterek, ''Pereira sezon başında 4'lü oynatsaydı, Fenerbahçe şu anda Trabzonspor 'la şampiyonluk yarışı veriyor olurdu. Hatta lider olurdu. İsmail Kartal 4'lü savunma oynattı ve kadro istikrarı sağladı. Bu nedenle başarı oldu'' diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de ilk golünü atan Arda Güler maç topunu aldı!
Habere Git

"İsmail Kartal, Ali Koç'un uykularını kaçırıyor'' 

Özer, ''Bence İsmail Kartal'la devam edilmeli. Fenerbahçe ikinci olursa, erken tarihlerde Şampiyonlar Ligi için ön eleme maçları oynayacak. Sezon hemen açması gerekiyor. O yüzden takımı bilen bir teknik adamla, yani İsmail Kartal'la devam edilmeli. Yabancı bir teknik direktör zaman kaybettirir. Başkan Ali Koç, ismi tartışılmayacak bir teknik direktör getireceğini söylemişti; ama bence şu anda fikrini değiştirip değiştirmeyeceğini düşünüyor. Bence bu durum Ali Koç'un uykularını kaçırıyor'' şeklinde konuştu.

Arda Güler, Avrupa'nın yıldız isimlerini geride bıraktı

Öte yandan Süper Lig'de 9 maçta 8 galibiyet alan Fenerbahçe'de Arda Güler'in performansı stadı doldurmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin şimdiden yıldızı olmaya aday olan 17 yaşındaki Arda Güler attığı goller ve yaptığı asistlerler taraftarın sevgisini kazanmış durumda. Arda Güler, dikkat çeken bir istatistikle Avrupa'nın yıldız isimlerini geride bırakmayı başardı.

Arda, Avrupa'nın en sık gol katkısı veren futbolcusu oldu

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, az zamanda çok büyük işler yaparak Avrupa'da zirveye oturdu. Sarı-lacivertli formayı ligde sadece 10 maçta 225 dakika giyen Arda, bu süreye 3 gol, 2 asist sığdırdı. Böylece Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en sık gol katkısı veren futbolcu oldu. Genç oyuncu 45 dakikada bir tabelanın değişmesini sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler