Arda Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi Kadrosunda!

12.09.2023 - 19:15 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 22:29

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kararıyla takımın Şampiyonlar Ligi kadrosuna alındı. İşte detaylar

Arda Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi Kadrosunda!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kararıyla Şampiyonlar Ligi kadrosuna alındı.

Carlo Ancelotti, Arda Güler kararını verdi

Real Madrid'in ve milli takımımızın genç yıldızı Arda Güler, takımının ABD'deki hazırlık kampında dizinden sakatlanmış ve hazırlık maçlarında forma giyememişti. Arda Güler yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat oldu. Güler'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınıp alınmayacağı ise merak ediliyordu. Carlo Ancelotti kararını verdi.

Güler, Real Madrid taraftarlarını heyecanlandırdı

Milli futbolcumuz Arda Güler henüz Real Madrid forması ile resmi maça çıkmadı. Ancak Güler, sezon öncesi antrenmanlarda gösterdiği performans ile Real Madrid taraftarlarını heyecanlandırmayı başardı. 18 yaşındaki yıldız oyuncunun yakın zamanda takımla çalışmalara başlaması ve hazır hale gelmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de kimin bileti kesilecek? İşte adaylar...
Habere Git

Las Palmas maçında forma giyebilir

Öte yandan İspanya basınından  Mundo Deportivo'nun haberine göre; Arda Güler, beklenenden çok daha önce sahalara geri dönecek. 

Menisküs sakatlığı sonrası iki ay sahalardan uzak kalan Arda Güler'in, LaLiga'da 27 Eylül akşamı Real Madrid'in Las Palmas ile oynayacağı maç ile sahalara döneceği belirtildi.

Rekor bedelle transfer olmuştu

Barcelona ve Real Madrid'in transferi için yarıştığı milli yıldız, seçimini Madrid'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 30 milyon Euro kazandırdı.

Arda Güler'in Fenerbahçe performansı

Arda Güler geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 Süper Lig maçında takımına 4 gol ve 4 asistlik katkı sağlamıştı.

İşte Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosu

Real Madrid'in UEFA'ya bildirdiği liste şöyle:

  • Kaleci: Thibaut Courtois, Andriy Lunin, Kepa, Francsico Javier Gonzalez Perez,
  • Savunma: Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Nacho, Fran Garcia, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Vinicius Tobias
  • Orta Saha: Jude Bellingham, Toni Kroos, Luka Modric, Eduardo Camavinga, Fede Valverde, Lucas Vazquez, Aurelien Tchouameni, Dani Ceballos, Brahim Daz, Arda Güler
  • Forvet: Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu
Senin için hazırladığımız haberler