Arda Güler'e Bir Dev Daha Talip Oldu | Transfer Haberleri

28.03.2023 - 15:26 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 15:39

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncu Arda Güler'e İspanya La Liga'dan bir takım talip oldu. İşte detaylar.

Arda Güler'e Bir Dev Daha Talip Oldu | Transfer Haberleri

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın 18 yaşındaki oyuncusu için İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Real Madrid, Arda Güler ile ilgileniyor

Sabah'ın İspanyol basını Defensacentral'den derlediği habere göre; Real Madrid, yaz transfer sezonunda rotasını Türkiye'ye çevirecek isim için harekete geçti. Habere göre bu isim Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler.

Florentino Perez gözünü Bellingham ve Arda'ya dikti

Yeni sezon için Luka Modric ve Toni Kroos'un takımdan ayrılması halinde orta sahaya iki transfer yapmak isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez gözünü Jude Bellingham ve Arda Güler'e dikti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Brezilyalı sağ kanat!
Habere Git

Bu sezon gösterdiği performansla dünya devlerinin de ilgisini çeken Arda Güler, A Milli Takım'a kadar yükselmiş ve son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya karşı ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Görüşme yapılacak

Yeteneği sayesinde dünya kulüplerinin radarına giren 18 yaşındaki Arda Güler için Real Madrid'in devreye girdiği iddia edildi. İspanyol basını, genç oyuncu için Fenerbahçe bir görüşme yapacak.

Arda Güler'deki potansiyelin farkında olan İspanyol devi Real Madrid, bu transfer için Fenerbahçe ile şartları konuşmak adına bir görüşme yapacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Kongolu yıldız!
Habere Git

Birçok takım yakından takip ediyor

Arda Güler'in sezon sonunda Türkiye'den ayrılacağı ve İspanya'da bir kulüple anlaşacağı da iddialar arasında. Arda Güler için bir diğer dünya devi ise Arsenal'in de talip olduğu yazılmıştı.

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan Arda Güler için Atletico Madrid ve Sevilla'nın da devrede olduğu ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe, oyuncsunu

5 milyon Euro'ya serbest kalır detayı

"Yeni Messi" lakabıyla da anılan Arda Güler'in sözleşmesine göre bu sezon 1500 dakika altında oynaması halinde 5 milyon Euro'ya serbest kalabilecek. 18 yaşındaki genç yıldız bu ay Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamıştı. 

"Nasıl bir karar alırlarsa ona bakacağız"

Arda Güler'in ailesi, "Arda, Ali başkanla oturur konuşur. Arda 'Kalmak istiyorum, 5 yıllık sözleşmeye imza atacağım' tamam. Arda 'Ben ayrılmak istiyorum.' derse ona da tamam. Nasıl bir karar alırlarsa ona bakacağız." diyerek durumu ortaya koymuştu.

İlgini Çekebilir
Aslan'a 80 milyon Euro'luk savunma! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 21 maçta sahaya çıkan Arda Güler 3 gol ve 2 asist katkısı yaptı. Genç oyuncu şimdiden Türkiye'de en iyiler arasında gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler