Arda Güler, PSG Başkanı Nasser Ghanim El-Khelaifi'yi kızdırdı!

16.10.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 10:55

Fenerbahçe'den İspanya Ligi takımlarından Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, PSG Başkanı Nasser Ghanim El-Khelaifi'yi kızdırdığı belirtildi...

Arda Güler, PSG Başkanı Nasser Ghanim El-Khelaifi'yi kızdırdı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Sezon başında Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon Euro bonus bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile sadece İspanyol devi ilgilenmiyordu.

Real Madrid'in dışında bir başka İspanyol ekibi Barcelona ve Fransız devi Paris Saint-Germain de, genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu.

PSG Başkanı, Arda Güler'i çok istedi

Defensa Central sitesinde yer alan habere göre; Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'in başkanı Nasser Ghanim El-Khelaifi'nin, Arda Güler'i takımda görmeyi çok istediği ve 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
EURO 2024 tamam, yeni hedef 1. torba!
Habere Git

Arda'nın Real Madrid tercihi El-Khelaifi'yi hiç memnun etmedi 

Ancak 18 yaşındaki yıldız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı. Genç oyuncunun bu tercihi de Paris Saint-Germain başkanı Nasser Ghanim El-Khelaifi'yi hiç memnun etmedi hatta kızdırdı.

Arda'nın yeteneği Ancelotti'yi şaşırttı

Real Madrid'e transfer olduktan sonra iki kez sakatlanan ancak yeniden takımla çalışmalara başlayan Arda Güler'in yeteneği teknik direktör Carlo Ancelotti'yi de şaşırttı. İtalyan teknik adam, Arda'nın yeteneklerini gördüğünde takımın önemli parçalarından biri olmasına karar verdi.

İlk maçına Sevilla karşısında çıkabilir

Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Arda Güler'in, milli aranın ardından Real Madrid ile ilk maçına çıkmak için hazır olacak duruma geldiği belirtildi. İspanyol ekibi ligde 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Sevilla ile deplasmanda karşılaşacak. Genç yıldız Arda Güler'in bu karşılaşmanın kadrosuna alıp alınmayacağı ise henüz netleşmedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini belirledi! 20 milyon Euro...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler