Arda: "Hayal satmıyoruz!"

14.10.2015 - 00:09 | Son Güncellenme: 14.10.2015 - 02:25

Kaptan Arda Turan, İzlanda galibiyeti ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri;
"Biz hep söyledik hayal satmıyoruz, 'İnanıyoruz, savaşacağız' diye söyledik. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorrm. Buna çok ihtiyacımız vardı. Türk halkına bir nebze mutluluk verebilseydik ne mutlu bize. Umarım böyle mutlu günleri hep birlikte yaşarız"

"Bu seviyelerde olmak önemli. Ülkenin bayrağını oralarda dalgalandırmak, buralarda mücadele etmek ülke futbolunun gelişimi için de önemli. Umarım iyi başarılara imza atacağız. Bu takım bir yere gittiğinde başarılı olacak güçte, herkese hayırlı olsun"

Arda Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada ise galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Takım arkadaşlarının tebriği hak ettiğini belirten Arda, "Çünkü Letonya'da berabere kaldığımızda 3 maçta 1 puan almış bir milli takım vardı. Tabii ki onu da kendimiz getirdik o hallere ama o anda bile bırakmayan, Amsterdam'a gittiğinde kaybetse belki her şeyi bitecek bir milli takım. Dün de dedim 6 maç boğazımızda oynadık. Kolay bir şey değildi. Çok mücadele ettik emek verdik herkes inandı" diye konuştu.

Arkadaşları, ailesi ve sevdiklerinin hep kendisine güç verdiğini, ayakta tuttuğunu vurgulayan Arda, bugünkü sonucun, kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu belirtti.

Milli futbolcu, takımda oynayan arkadaşlarının formalarına ve ülkelerine sahip çıktığını, bunun karşılığında da bu galibiyeti hak ettiklerini vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler