Arda - Selçuk - Muslera Instagram üçgeninde neler oluyor?

14.01.2018 - 15:27 | Son Güncellenme: 14.01.2018 - 15:27

Arda - Selçuk - Muslera Instagram üçgeninde neler oluyor?

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasının ardından sosyal medyada ilginç gelişmeler yaşandı.

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasının ardından Galatasaray camiasının nasıl tepki vereceği merak ediliyordu. Milli futbolcu ile sarı-kırmızılı eski takım arkadaşları arasında sebebi bilinmeyen bir gerilim ortaya çıktı! İşte detaylar...
Fatih Terim, sabah gazetecilerle yaptığı toplantıda Arda Turan konusu ile ilgili "Vallahi kimseyle bir derdim yok. Geçmiş, yaşanmış mevzulara zaman yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin" açıklamasını yaptı. Fakat Arda Turan'ın Galatasaraylı bazı sporcularla arasındaki gerilim su yüzüne çıktı.
SELÇUK İNAN'I SOSYAL MEDYADAN SİLDİArda Turan Başakşehir'e transfer olmasının ardından sosyal medyada ilginç hamleler yaptı. Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan'ın gelişiyle Instagram'da küçük çaplı bir kriz çıktı. Arda Turan, Instagram'da eski takım arkadaşı ve Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ı takipten çıkardı. Sosyal medyayı fazla kullanmayan Selçuk ise Arda'yı hala takipte. Bu hamlenin ardından G.Saray kaptanı sert bir tepki ortaya koydu.
KAPTAN AĞIRLIĞINI KOYDUBunun üzerine Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da Arda'yı Instagram'dan sildi. Arda Turan'ın Başakşehirli arkadaşlarını takibe alması dikkat çekerken, eski dostlarını gözden çıkarması dikkat çekti. Başakşehirli futbolcuya tepki bununla sınırı kalmadı.
Arda Turan'ın Galatasaray'da en yakın olduğu isimlerden biri Selçuk İnan'dı. Selçuk'un Galatasaray'a gelmesine önayak olan isimlerden olan Arda, İspanya'da oynadığı dönemlerde de takım arkadaşına destek vermişti. Selçuk İnan'ın formsuzluğu yüzünden eleştirildiği dönemlerde Turan televizyonlarda ve sosyal medyada İnan'a destek verilmesi yönünde mesajlar vermişti.
IŞIL ALBEN'DEN METİN OKTAY'LI GÖNDERMEGalatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı ve sembol ismi Işıl Alben'dan Arda Turan'a olay bir gönderme geldi. Instagram hesabından Metin Oktay'ın "Bizi sevenleri üzmeyelim baba" mesajını paylaşan Alben'in Başakşehir'e transfer olan Arda'yı kast ettiği tahmin ediliyor.�
İşte Alben'in mesajı...

Spor Arena

Senin için hazırladığımız haberler