Arda Turan, Başakşehir'in kamp kadrosuna alınmadı

05.01.2020 - 13:17 | Son Güncellenme: 05.01.2020 - 13:17

Arda Turan, Başakşehir'in kamp kadrosuna alınmadı

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan, takımının ikinci yarı hazırlıklarına yer almadı. Başakşehir, devre arası kampı yaparken tecrübeli ismin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Pekiyi, Arda Turan Galatasaray'a mı transfer olacak? Barcelona'ya mı dönecek? Detaylar haberde... 

Başakşehir kadrosunda yer almadı

Galatasaray altyapısından yetişen, uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giyen ve kaptanlık da yapan Arda Turan'ın gözü transferde. Futbolcu, takımı Medipol Başakşehir'in devre arası kampında yer almadı. Oyuncunun izinli olduğu için kampta yer almadığı belirtiliyor.

Terim ile buzları eritti ama...

Tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray ile transferde anılıyor. Fatih Terim ile buzları eriten Arda Turan ile ilgili yönetimin ise negatif bir tavrının olduğu gündemde.

Mustafa Cengiz'den olumsuz geri dönüş

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği yönündeki soruya, geçmişe değil geleceğe yatırım yapacakları yanıtını vermişti. 

Mustafa Cengiz: "Arda ile ilgimiz yok"

Cengiz, Arda Turan ile ilgilerinin olmadığını vurgularken, takıma uzun yıllar katkı sağlayıp sonrasında kazanç elde edebilecekleri oyunculara yöneldiklerini söyledi.

Arda Turan'n değeri yüzde 98 geriledi

Bonservisi Katalan ekibi Barcelona'da bulunan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Transfermarkt'ın son değerlendirmesinde değeri yüzde 98 gerileyerek 800 bin Euro'ya kadar düşen futbolcu şu durumda yeniden Katalan ekibine dönebilir.  (AJANSSPOR)

Fatih Terim kapıyı kapatmadı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönebileceğini işaret etti.

Başkan Mustafa Cengiz'in sözlerine katılmadığını söyleyen Fatih Terim, "Ben olsaydım başkanın Arda Turan sözlerini kullanmazdım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler