Arda Turan belgeseli çekildi mi? Oyuncu kadrosu ve çekim yeri nere olacak?

18.10.2020 - 21:54 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 22:00

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de programlar belli olmaya başladı. Arda Turan belgeseli Exxen'de yayınlanacak. Bununla birlikte izleyici kitlesi Arda Turan belgeseli ne zaman yayınlanacak. oyuncu kadrosunda kimler olacak, exxen de mi yayınlanacak, ücretli mi olacak, kaç bölüm yayınlanacak? Arda Turan belgeseli kaç bölüm, kaç saat ve konusu ne olacak? İşte tüm detaylar...

Arda Turan belgeseli çekildi mi? Oyuncu kadrosu ve çekim yeri nere olacak?

Exxen'de yayınlanacak belgeseler belli olmaya başladı. Galatasaray'da yetişen daha sonra Manisaspor'da kiralık olarak gösterdiği performansla Galatasaray kaptanı olan Arda Turan, önce İspanyol ekibi Atletico Madrid'e transfer olarak avrupaya açıldı. Madrid ekibinde gösterdiği oyunla Katalan ekibi Barcelona'ya kadar yükselen Arda Turan daha sonra düşüşe geçti.

Barcelona kariyerinden sonra istenmeyen adam haline gelen Arda Turan, Başakşehir'e kiralık olarak geldi ve Süper Lig'e geri döndü. Galatasaray'a tekrardan dönecek mi diye gündemde yankı bulan Arda Turan, 1 sezon bonservisi elinde durarak Galatasaray'dan teklif bekledi.

Fatih Terim'in isteği üzere tekrardan Galatasaray formasına kavuşan Arda Turan, yaşadığı hayat hikayesi ve kariyeri ile belgesele konu oluyor.

Exxen'in 1 Ocak'ta yayınlanması beklenirken programlar arasında Arda Turan'ın belgeseli de yer alacak iddiaları gelmeye başladı. Henüz resmi ağızlardan açıklama gelmese bile Arda Turan'ın belgeseli bekleniliyor.

Belgesel oyuncu kadrosu ve çekimleri başladığı zaman haberimizde yer alacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler