Arda Turan: "Bilinmesini istemedim"

05.04.2020 - 22:12 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 22:18

Galatasaray'da geri dönüp dönmeyeceği tartışma konusu olan Arda Turan, koronavirüsün kol gezdiği günler hakkında konuştu. Arda Turan, yaptığı bazı sosyal yardımların bilinmesini istemediğini açıkladı.

Katalan ekibi Barcelona'dan sonra kariyerine Medipol Başakşehir'de devam ederek futbolseverleri hayal kırıklığına uğratan Arda Turan, koronavirüsle mücadele edilen günler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Arda Turan, sağlık çalışanlarının çok kıymetli olduğuna dikkati çekti ve yaptığı sosyal yardım hakkında bir takım mesajlar verdi.

Arda Turan: "Yaptığımız bazı yardımları dile getirmiyoruz"

AJANSSPOR

Arda Turan, sosyal yardım konusunda itiraf gibi bir açıklamada bulundu. Tecrübeli isim, "Sağlık görevlilerini tebrik etmek lazım. Virüsle mücadele ediliyor. Bizler de yardım ediyoruz. Bazı yardımlarımızı dile getiriyoruz. Bazılarını dile getirmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Açık açık yardım eden futbolcular da var...

Hatırlanacağı gibi yakın zamanda bazı ihtiyaç sahibi ailelere koli ile gıda yardımı yapan futbolcular, yapılan yardımın gizli olması gerektiği yönünde eleştirilmişti. Bazı çevreler ise futbolcuların yapacağı yardımın başkalarına da örnek teşkil etmesi sebebiyle bilinmesinde bir sakınca görmüyor.

Senin için hazırladığımız haberler