SON DAKİKA! Arda Turan, Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştı!

07.01.2018 - 21:10 | Son Güncellenme: 07.01.2018 - 21:10

SON DAKİKA! Arda Turan, Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştı!

Barcelona'dan ayrılması beklenen Milli oyuncu Arda Turan, Medipol Başakşehir ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. (TRT Spor)

Medipol Başakşehir takımının Salı veya Çarşamba günü Arda Turan'la imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.

Arda Turan bu sezon hiç resmi maçta forma giymezken en son 26.04.2017 tarihinde maça çıkmıştı. (Barcelona 7-1 Osasuna 90 dakika oynadı)

"Arda'nın huzura ihtiyacı var"

M.Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ bir hafta önce Arda Turan hakkında şu sözleri sarf etmişti.  Göksel Gümüşdağ, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın huzura ihtiyacı olduğunu ifade etmişti.

Kamuoyunda adı sık sık transferde Türk takımlarıyla anılan Arda Turan'ı çok samimi bulduğunu dile getiren Gümüşdağ, "Arda Turan, Türk Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan bir oyuncu. Özellikle Rüştü Reçber, Arda Turan gibi oyuncuların Barcelona'da forma giymesi Türkiye için onur verici. Avrupa'da önemli elçilik yaptıklarını düşünüyorum." diye konuşmuştu.

Arda Turan Süper Lig'de en son 20.05.2011 tarihinde Konyaspor karşısında forma giymişti.

Arda Turan Süper Lig kariyeri boyunca 142 maçta 30 gol attı.

Arda Turan'ın adı İngiliz kulüpleri ile geçmiş hatta önceki dönemlerde Milli oyuncu sosyal medya hesabından menajeri ile bu pozu vermişti

M.Başakşehir, Arda Turan'ı kiralık olarak kadrosuna katıyor. Maaşının yarısını M.Başakşehir, yarısını Barcelona ödeyecek. Bu hafta içi Antalya'da imzalar atılacak

Arda Turan'ın Medipol Başakşehir ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor

Arda Turan 2016-17 sezonunda Barcelona forması altında 30 resmi maçta 13 gol atıp 6 asist yapmış aynı zamanda bir sezonda en çok gol attığı sezonu yaşayıp kendi kişisel rekorunu kırmıştı

Luis Enrique'nin ayrılması ve Ernesto Valverde'nin takımın başına geçmesi ile Arda Turan kadroda yer bulamadı. Barcelona yakın tarihinde Liverpool takımında 160 milyon Euro bedelel Coutinho'yu transfer etti. 

Arda Turan'ın transfer adı Başakşehir ile ciddi anlamda geçerken kulübü Barcelona'dan sürpriz  bir hamle geldi.

Barcelona yeni transfer Coutinho için, Brezilyalı futbolcuya iki farkllı forma numarası sundu. 7 ve 14 numaraları önerilen Coutinho, kendisi için Arda Turan'ın giydiği 7 numarayı seçtiği ifade edildi.

Katalanlar yalanladı!

Öte yandan Katalan medyasından Sport gazetesi Barcelona kulübü kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde kulüp yönetiminin Başakşehir'in ilgisinden haberdar olmadığını kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler