Galatasaray'da Arda Turan'ın derbideki görüntüsü olay oldu

11.04.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 09:31

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe derbi maçta sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederken, sarı kırmızılarda 84. dakikada oyuna giren Arda Turan'ın görüntüsü olay oldu.

Galatasaray'da Arda Turan'ın derbideki görüntüsü olay oldu

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ezeli rakibini Miha Zajc ve Serdar Dursun'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Galatasaray'da yenilgi kadar uzun zaman sonra formasına kavuşan tecrübeli futbolcu Arda Turan'ın görüntüsü de sosyal medyada çok konuşulan arasına girdi.

84. dakikada oyuna girdi

Galatasaray teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hoca ile çekilmiş fotoğrafın sosyal medyadan paylaşmasıyla başkan Burak Elmas'ın tepkisini çeken Arda Turan, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalmıştı. 35 yaşındaki futbolcu derbi maçın 84. dakikasında Bafetimbi Gomis'in yerine oyuna dahil olarak 6 Şubat'ta oynanan Alanyaspor maçının ardından ilk kez sarı kırmızılı formayı giymiş oldu.

Arda Güler'e şans diledi

Galatasaray kaptanı kendisiyle aynı dakikada oyuna dahil olan Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e oyuncu değişikliği öncesinde şans diledi. 2005 doğumlu Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler ile 1987 doğumlu Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından biri olan Arda Turan'ın bu görüntüsü uzun yıllar unutulmayacak cinstendi. 

 

Son derbisine çıktı

Sözleşmesi sezon sonunda biten ve aktif futbolculuk yaşantısını tamamlaması beklenen Arda Turan, son derbisine Fenerbahçe maçıyla çıkmış oldu. 

Kiloları dikkat çekti, taraftarlardan eleştiri geldi

Yaklaşık iki ay sonra ilk maçına çıkan Arda Turan kilolu hali yine sosyal medyada çok konuşuldu. Sarı kırmızılı taraftarlar tecrübeli futbolcunun Torrent tarafından oyuna alınmasına da tepki gösterdi. İşte sosyal medyada yer alan Arda Turan yorumlarından bazıları şöyle:

İlgini Çekebilir
4 yıl sonra derbide Kadıköy Fenerbahçe'nin
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler