İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Mikel Arteta'nın sözleşmesini uzattı

06.05.2022 - 12:31 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 12:36

Arsenal Kulübü, Aralık 2019'da takımın başına geçen 40 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı Arteta ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma imzalandığını duyurdu.

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Mikel Arteta'nın sözleşmesini uzattı

AJANSSPOR - HABER

Arsenal Menajeri Mikel Arteta, kulüple 2024-25 sezonunun sonuna kadar yeni bir sözleşme imzaladı. Arsenal Kulübü, Aralık 2019'da takımın başına geçen 40 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı Arteta ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma imzalandığını resmen duyurdu.

İspanyol çalıştırıcı Arteta, Arsenal kulüp web sitesine konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

Arteta: "En iyi oyuncuları transfer edebilmemiz gerekiyor"

 

"Bugün heyecanlıyım, minnettarım ve gerçekten çok mutluyum. Josh Kroenke ile konuştuğumda kulübü benimle aynı noktada görebiliyordu ve kulübü benim istediğim şekilde yönetti. Söylediğim her şeyi onayladılar ve her zaman bana arka çıktılar. Kulübü bir sonraki seviyeye taşımak ve gerçekten en iyi takımlarla rekabet etmek istiyoruz. Bunun için Şampiyonlar Ligi'nde oynamamız gerekiyor. Takımı ve oyuncularımızı geliştirebilmemiz, tüm departmanları iyileştirebilmemiz, taraftarlarımızla daha da fazla bağ kurabilmemiz, Emirates'teki atmosferi iyileştirebilmemiz, bu kulüp için en iyi, en yetenekli ve en iyi oyuncuları transfer edebilmemiz gerekiyor."

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Arteta yönetimindeki Arsenal, Premier Lig'de sezonun bitimine 4 maç kala 63 puanla 4. sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler