Arsenal, Mohamed Elneny'nin Sözleşmesini Uzattı

21.02.2023 - 15:30 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 15:59

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal, Mısırlı yıldız Mohamed Elneny'nin sözleşmesini uzattığını açıkladı. İşte detaylar...

Arsenal, Mohamed Elneny'nin Sözleşmesini Uzattı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, ismi Süper Lig takımlarıyla anılan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny'nin sözleşmesini uzattığını duyurdu.

Sözleşme 2024 yılına kadar

Kulüpten yapılan açıklamada, 30 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusunun sözleşmesinin 30 Haziran 2024 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. 

"Bu kulübü ve taraftarlarımızı çok seviyorum"

İmza sonrası kulüp sitesine konuşan Elneny, "Çok mutluyum. Bu kulübü ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Burada kalmaktan dolayı da çok sevinçliyim. Elimden gelenin en iyisini yapmak için her şeyimi vereceğim" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Zenit anlaştı!
Habere Git

Elneny son olarak, 2016'dan bu bu muhteşem kulübü temsil ettiğim için çok gururluyum. Şu anda kadromuzda sahip olduğumuz ruh ve birliktelik çok olumlu ve çok mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Arsenal kariyeri

Arsenal ile toplamda 155 karşılaşmaya çıkan Elneny, 6 gol ve 10 asist kaydetti. Bilindiği üzere başarılı oyuncu bir dönem ülkemizde Beşiktaş formasını da giymiş ve oynadığı 36 maçta 1 gol ve 4 asistlik katkı vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler