Arsenal'den Galatasaray'a transfer! İngilizler duyurdu...

11.10.2021 - 14:19 | Son Güncellenme: 11.10.2021 - 14:22

Galatasaray transfer haberi... İngiliz basını, Galatasaray'ın Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny'yi transfer etmek istediğini yazdı. İşte detaylar.

Arsenal'den Galatasaray'a transfer! İngilizler duyurdu...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, geleceğe dönük hamleler yapmaya da devam ediyor. Sarı-kırmızılıların transfer gündemine tanıdık bir isim geldi. Galatasaray'ın, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny ile ilgilendiği iddia edildi. Detaylar haberde...

Galatasaray'dan orta saha hamlesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 6 numara pozisyonuna takviye yapılması yönünde izleme komitesinden talebi olduğu daha önce sıkça konuşulmuştu. İngiliz basını, Galatasaray'ın orta saha mevkisine yapacağı transfer hamlesini duyurdu. 

Elneny Galatasaray'ın transfer gündeminde

The Sun'da yer alan habere göre; Galatasaray, devre arası transfer döneminde Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny'yi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Arsenal ile görüşmelere başladı. 

Arsenal transfere sıcak yaklaşıyor

29 yaşındaki orta saha oyuncusunun satışı konusunda Arsenal sıcak. Hatırlanacağı üzere Elneny daha önce de Galatasaray'ın transfer gündemine gelmiş İngiliz ekibi oyuncuyu bırakmamıştı.

Mısırlı futbolcu geçen sezon Arsenal'de 45 maçta 2626 dakika süre aldı ve 3 gol attı. Elneny, bu sezon ise 2 maçta 134 dakika süre alabildi.

Daha önce Beşiktaş'ta da oynamıştı

Hatırlanacağı üzere Mohamed Elneny, 2019-20 sezonunda Beşiktaş'ta 36 maçta 3063 dakika görev almış ve 1 gol 3 asist üretmişti. Elneny'nin Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler