Arsenal'den Nicolas Pepe için dev teklif

13.07.2019 - 23:22 | Son Güncellenme: 14.07.2019 - 19:42

Nicolas Pepe'nin menajerinden transfer açıklaması! Fransa Ligi ekiplerinden Lille forması giyen Fildişi Sahili oyuncu Nicolas Pepe'nin menajeri Samir Khiat'tan transfer açıklaması.

"Tüm tekliflere açık"

Fransız Televizyonu'na konuşan Khiat, "Nicolas tüm tekliflere açık. Amaç onun için doğru takıma imza atması. PSG bir olasılıktır. Bugün, 4 tarafların bir anlaşmaya varmaları gerekiyor. Takas gibi tartışmalar var. Çok sayıda kulüp onunla ilgileniyor. Onun için en önemli şey aranmak, oynayacağı ve gelişimine devam edebileceği bir bir kulübe transfer olmak" açıklaması yaptı.

Fransız devi PSG'nin Neymar veya Mbappe'den birinin takımdan ayrılması durumunda Nicolas Pepe'nin transfer edileceği konuşuluyor.

Öte yandan oyuncuyu İngiliz ekiplerinden Manchester United teknik direktörü Solskjaer'in de kadrosunda görmek istediği biliniyor.

24 yaşındaki oyuncu geçen sezon Lille ile çıktığı 41 karşılaşmada 23 gol, 12 asist ile sezonu tamamlamıştı.

Arsenal'dan 80 milyon Euro...

İngiliz ekibi Arsenal, Nicolas Pepe için Lille kulübüne perşembe günü 80 milyon Euro teklifte bulundu. Fildişili oyuncu PSG'nin hayalini kuruyor ve transferde acele etmeye niyeti yok. Kulübü Lille ise hızlı bir krara vermesini bekliyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler