Artem Kravets: "Eski yönetim bize sürekli yalan söyledi"

06.01.2020 - 20:55 | Son Güncellenme: 06.01.2020 - 20:55

TFF Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor forması giyen Artem Kravets, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kravets'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Çok köü bir ilk yarı geçirdik"

"Dürüst olmak gerekirse çok kötü bir ilk yarı geçirdik, iyi değildik. Ama şu an için işleri daha iyi görüyorum. Yeni bir hoca ekibi geldi. İdmanda da gördüm, çok iyi hocalarımız var. İşler daha iyiye gidiyor. Başkanımızın da çabaları var. Daha sıkı çalışıp ikinci yarı puanlar toplayıp ligde kalacağız. Hoca ekibimizin büyük bir şans bizim için. Çok kısa sırada gördüğüm şey şu ki; hepsi inanılmaz işler yapmak istiyorlar, Avrupa tecrübeleri var. Hoca ekibinin bize çok şey katacağını düşünüyorum. Yeni oyuncu takviyeleri lazım tabii. Nokta transfer ve kaliteli oyuncular gelirse ligde kalırız.

"Eski yönetim bize sürekli yalan söyledi"

Başkanla iletişimimiz çok iyi. Bu başkandan önceki yönetim bizim yüzümüze karşı çok yalanlar söylendi. Berna başkanın benim gözlemlediğim özelliği verdiği sözünü tutması. Herkes ona güveniyor. O da çok çaba gösteriyor. Her şeyin çok daha iyi olacağını ben biliyorum onunla beraber.

Eski yönetim bize sürekli yalan söyledi. Parayla ilgili, takımın durumuyla ilgili yani aklınıza gelecek her şeyle ilgili yalan söylediler.

"En beğendiğim forvet Burak Yılmaz"

Ligdeki en çok beğendiğim forvet oyuncu benim için Burak Yılmaz. Gerçekten çok iyibir oyuncu. Ardından Sörloth, Jahovic ve Muriç. En iyi forvetler bunlar bana göre.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler