"Aşı olmaması aptalca."

23.03.2020 - 19:27 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 19:33

"Aşı olmaması aptalca."

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse ülkesinin basınına konuştu. Tedavisinin Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle aksadığını dile getiren yıldız futbolcu, "Max Kruse savaşçıdır." dedi ve koronavirs önlemleri ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

"Her zaman olumlu düşünmeliyiz ama bu ilacın panzehirinin bulunamıyor olması aptalca. Eminim ki koronavirüsle savaşta hayatta kalacağız." diyen ve kendi beslenme düzeniyle ilgili görüşlerini söyleyen Kruse, "Bütün gün evde kalırken dikkatli olmak zorundasınız. Yemek yemeden durmak çok zor. Hiçbir zaman beslenme planım olmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Doğru olanı yapmak zorundayım." ifadesini kullandı

Sakatlığı hakkında da bilgi veren Kruse, "Ayağımın durumu şu an iyi değil. Çünkü birkaç gündür süreçten dolayı tedaviler aksıyor. Tıbbi ayakkabıyla egzersizler yapıyorum. Max Kruse savaşçıdır!" dedi.

Türkiye'deki Koronavirüs önlemlerinden de bahseden Alman yıldız, "Türkiye'de henüz tam bir sokağa çıkma yasağı yok. Tüm takıma evde kalınması söylendi. Kulüp, fizyoterapi için güvenli bir oda oluşturdu. Bu yüzden başıma hiçbir şey gelmemeli." diye konuştu.

Tecrübeli yıldız gelecek planları ile ilgili de, "Kısa vadede gelecek planım İstanbul'da. Uzun vadede ise tekrar oğlumla beraber yaşamak istiyorum. Hayatımın 10 yılını biraz onsuz geçirdim. Gelecekte onunla eskisinden daha fazla zaman geçirmek istiyorum." diye görüş bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler