Aşk 101 ne zaman başlayacak?

14.04.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 18:33

Netflix'in yeni Türk dizisi Aşk 101 ne zaman yayınlanacak? Başlayacak olan dizinin oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? Aşk 101 neden tartışma yarattı? Detaylar haberimizde...

Aşk 101 ne zaman başlayacak?

Netflix tarafından 6 Nisan'da fragmanı yayınlanan yeni Türk dizisi Aşk 101, gündeme bomba gibi düştü. Konusuyla çeşitli tartışmaları beraberinde getiren dizi ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Aşk 101'in konusu ne?

Öğretmenlerinin bir basketbol koçuna âşık olmasını sağlamaya çalışan dört isyankâr ve bir örnek öğrenci, birlikte arkadaşlığı, aşkı ve kendileri olma cesaretini öğrenir.

Oyuncu kadrosu

Yönetmen: Ahmet Katıksız
Senaryo: Meriç Acemi
Oyuncular: Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Urgancıoğlu, Müfit Kayacan, Bade İşçil, Tuba Ünsal

Aşk 101 dizisi ne zaman başlayacak?

Aşk 101 dizisinin toplam 8 bölümden oluşan ilk sezonu 24 Nisan'dan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

Neden tartışma yarattı?

Netflix'in Türk yapımı yeni dizisi 'Aşk 101' ile ilgili tartışmalara RTÜK Başkanı da dahil oldu. Henüz yayınlanmadan hakkındaki söylentiler nedeniyle Yeni Akit gibi 'gazetelerin' hedefi olan dizi için RTÜK Başkanı; "Kırmızı çizgilerimiz bellidir. Gerekli hallerde uyarıyoruz, gözümüz üzerlerinde. RTÜK yönetimi olarak toplumumuzu rahatsız edecek her türlü yayın içeriğine geçit vermemekte kararlıyız" açıklaması yaptı. 

Dizide eşcinsel bir karakterin olduğu söylentileri yayılınca bazı kesimlerin tepkisiyle karşılaşan Netflix, 'Çok fazla yanlış bilgi yayılıyor. Söylentilere inanmayın' demek zorunda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler