Asker'de olanların teskeresi uzadı mı? Terhis uzuyor mu?

20.11.2020 - 16:30 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 16:35

Kasım 2. celp döneminin ertelenmesinden hemen sonra askerde olanlar ise askerlik uzadı mı gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Teskere alacakların teskeresi uzadı mı gibi araştırmalar sürerken celp dönemi askerde olanları etkiliyor mu gibi araştırmalar da yapmaya başladılar. Askerde olanlar karantina altına alınıp sonra mı evlerine gelecek yoksa askerliği bitenler gününde mi çıkacak gibi araştırmalar da devam ediyor... İşte tüm detaylar...

Asker'de olanların teskeresi uzadı mı? Terhis uzuyor mu?

Asker'de olanların teskeresi uzadı mı? Terhis uzuyor mu? Kasım 2. celp döneminin ertelenmesinden hemen sonra askerde olanlar ise askerlik uzadı mı gibi araştırmalar yapmaya başladılar. 

Teskere alacakların teskeresi uzadı mı gibi araştırmalar sürerken celp dönemi askerde olanları etkiliyor mu gibi araştırmalar da yapmaya başladılar.

 Askerde olanlar karantina altına alınıp sonra mı evlerine gelecek yoksa askerliği bitenler gününde mi çıkacak gibi araştırmalar da devam ediyor... İşte tüm detaylar...

Son olarak Milli Savunma Bakanlığı da kendi bünyesinde aldığı tedbir kararını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Askerlik görevlerini yapmak üzere 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde sevke tabi olan yükümlülerin sevkleri 22-24 Aralık 2020 tarihine ertelenmiştir. Duyuru metnine http://asal.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler