Askerlik sevk tarihleriyle ilgili açıklama!

07.12.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 16:02

Son dakika haberleri... Askerlik sevk tarihlerini merak eden binlerce insan için son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik sevk tarihleriyle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Peki buna göre askerlik sevk tarihleri ne zaman olacak, ertelenen yeni askerlik sevk tarihleri açıklandı mı? İşte detaylar...

Askerlik sevk tarihleriyle ilgili açıklama!

Son dakika açıklaması... Askerlik sevk tarihleriyle ilgili gelişme yaşandı! Milli Savunma Bakanlığı, daha önce ertelenen askerlik sevk tarihlerini yaptığı resmi duyuruyla açıkladı. İşte yeni askerlik sevk tarihleri haberimizde...

Yapılan açıklamada Kasım ayından Aralık ayına ertelenenlerin sevk tarihinde bir değişiklik yoktur denildi.

Nereden takip edilecek?

22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklanan yükümlüler sevk tarihlerini E-Devlet’ten takip edebilecek. 

Aralık ay sonu

Askerlik görevi için 23-25 Kasım tarihlerinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı emrine sevk edilmesi planlanan yükümlülerin sevk işlemleri de 22-24 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

22-24 Aralık tarihlerinde sevk edilmesi planlananların sevk işlemleri de 26-28 Ocak 2021’e ertelenmiştir. Erteleme sadece DZ.K.K.lığı ve J.GN.K.lığı emrine sevki planlanan ve ilk planlamada 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklananları kapsamaktadır.

Kasım ayından Aralık’a ertelenenlerin sevk tarihinde bir değişiklik yoktur. 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklanan yükümlüler sevk tarihlerini E-Devlet’ten takip edebilecek, duyuru metnine https://asal.msb.gov.tr adresinden ulaşabilecektir.

Senin için hazırladığımız haberler