Galatasaray orta sahasını buldu! Transfer...

27.01.2022 - 22:48 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 00:20

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha transferi için 2 isimde karar kıldı. Burak Elmas kimleri transfer edecek? Yeni transfer kim olacak?

Galatasaray orta sahasını buldu! Transfer...

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Uzun süredir 6 numara arayışını sürdüren ve Mendy'den Mangala'ya kadar birçok isim için nabız yoklayan Galatasaray, iki isimde karar kıldi; ya Josuha Guilavogui ya da Amadou Diawara...

Galatasaray teklif yaptı

Stoper de oynayabilecek defansif orta saha isteyen Galatasaray için Josuha Guilavogui ismi çok daha taze... Alman Wolfsburg kulübünde forma giyen Fransız oyuncu için görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, bonservisi için teklif yaptı.

Diawara ancak kiralık, öncelik Josuha...

Fransa'dan talipleri olan 31 yaşındaki futbolcu ise Galatasaray'a gelmek istiyor. Amadou Diawara'yı, ancak kiralık olarak alabilen Cimbom'da öncelik Josuha'ya kaymış durumda. Teknik direktör Torrent'in de tarifine uyan tecrübeli oyuncu için olumlu dönüş bekleniyor.

Josuha Guilavogui kimdir?

19 Eylül 1990 doğumlu Josuha Guilavogui, ülkesi Fransa'nın Saint-Étienne Altyapısı'nda futbola başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran ön libero, İspanyol dev, Atlético Madrid kulübünde forma giydi. 1 Temmuz 2016'da, 3 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon 21 karşılaşmada forma giydi. Guilavogui çıktığı maçlarda gol ya da asist katkısında bulunamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın gündeminde İspanyol sol bek
Habere Git

Kariyeri boyunca 366 maçta görev alan 31 yaşındaki tecrübeli önlibero, 20 kez rakip fileleri havalandırırken, 13 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler