G.Saray, Branco van den Boomen'i Bitirmek İstiyor | Transfer Haberleri

20.12.2022 - 08:14 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 08:33

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray, Toulouse forması giyen Hollandalı oyuncu Branco van den Boomen'i ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.

G.Saray, Branco van den Boomen'i Bitirmek İstiyor | Transfer Haberleri

Galatasaray, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada 5 hazırlık maçı oynadı. Sarı-kırmızılı takım İspanya Ligi ekiplerinden Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3, Adana Demirspor ile 3-3 beraber kalırken, Lazio'ya 4-3 mağlup oldu ve son maçta ise Fransız temsilcisi Toulouse'u 2-1 mağlup etti.

G.Saray'da Ankara Keçiörengücü hazırlıkları başladı

Aslan, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü ile 22 Aralık Perşembe günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılı takımda Sergio Oliveira ve Emre Taşdemir idmanın tamamında takımla çalışırken, tedavilerine devam edilen Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross özel program dahilinde fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan raporu verdi, Paşa rotayı çizdi! Hedef G.Saray ve Trabzon
Habere Git

Aslan'da transfer çalışmaları sürüyor

Sezon başında Mertens, Icardi, Mata, Dubois, Torreira, Midtjsö, Olivieira, Rashica, Yusuf Demir ve Seferovic gibi kaliteli oyuncuları transfer eden Galatasaray, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

G.Saray Midtsjö'nün yerine Van den Boomen'i istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan ve Hollanda takımlarından transfer teklifi alan Midtsjö'yü bonservisiyle birlikte göndererek Toulouse'un kaptanı Van den Boomen'i ocak ayında renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

Okan Buruk, Branco van den Boomen'i beğendi

Ara transfer döneminde takıma çok sayıda takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın, orta sahada gerçekleştireceği operasyonun detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sarı- Kırmızılılar, bir süredir takip ettikleri Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen'i çok beğendi. 

İlgini Çekebilir
Messi kupayı eve götürdü Arjantin sokağa sığmıyor
Habere Git

Galatasaray, ocak ayında Van den Boomen'i bitirmek istiyor

Teknik direktör Okan Buruk'un tam not verdiği 27 yaşındaki futbolcunun transferi için yaz dönemini beklemek istemeyen Galatasaray, ocak ayında işi bitirmenin hesapları içinde. Toulouse'ta kaptanlık pazubandı takan ve son hazırlık maçında Cimbom'a karşı da forma giyip, başarılı bir performans ortaya koyan Hollandalı futbolcunun mukavelesi bu sezon sonunda bitiyor.

Boomen'le yapılan ilk görüşme olumlu geçti

Boomen'le yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde gönderdiği mesajda, Galatasaray'a transferine yeşil ışık yakmıştı. Oyuncunun savaşçı kimliği, karakteri, hırsı ve güçlü fiziği Aslan'ın iştahını kabartmış durumda. Ancak bir yandan da takımdaki rotasyonu ve yabancı sayısını düşünen Sarı-Kırmızılılar, formülü en zayıf halkayı elden çıkarmakta buldu.

1 milyon Euro bekliyorlar

Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Fredrik Midtsjö, Boomen'in transferine yer açılması için gözden çıkarılan oyuncular listesine eklenmiş durumda. Birkaç Hollanda kulübünden teklif alması da Norveçli futbolcunun ayrılık sürecini hızlandıracak gibi görünüyor. Galatasaray Yönetimi, 29 yaşındaki futbolcudan 1 milyon Euro gibi bir bonservis geliri bekliyor. Bu para da yine Boomen'in transferinde kullanılacak.

İlgini Çekebilir
Messi kupayı kaldırdı, cebe 42 milyon dolar girdi
Habere Git

Comoli'nin ilk transferlerden

Toulouse Başkanı Daniel Comoli, Türk futboluna yabancı olmayan bir isim. Ali Koç'un ilk döneminde Fenerbahçe Sportif direktörlüğü görevini yapan Comoli, 2020'de Toulouse Başkanı oldu. Branco van den Boomen, Comoli'nin ilk yaptığı transferlerden biri.

Branco van den Boomen hakkında

21 Temmuz 1995 doğumlu Branco van den Boomen altyapı eğitimini Ajax'ta aldı. FC Eindhoven, Heerenveen, Willem II, De Graafschap formaları giyen 1 metrte 88 santim boyundaki 27 yaşındaki Hollandalı, 2020'de Toulouse'a transfer oldu.

Branco van den Boomen'in Toulouse performansı

Toulouse formasıyla gösterdiği performansla takımın kaptanlarından olan  van den Boomen toplam 96 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 18 kez topu ağlara gönderdi, 36 asist yaptı. Futbolcunun bu sezon 15 maçta forma giydi. 1 gol, 4 asistle oynuyor. 

İlgini Çekebilir
Adım adım rekor gelişiyor... Haftanın teknik direktörünü de kovdular
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler