Aslan'ın Marcao ve Luyindama planı!

05.11.2020 - 08:38 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 08:45

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi öncesinde çalışmalar şimdiden başladı. Sarı kırmızılılarda yaz transfer döneminde Avrupa takımların radarına takılan Luyindama ve Marcao konusunda karar verildi. Cimbom'da taraftarların merak ettiği 'Marcao ve Luyindama'nın bonservisi ne kadar?' sorusu cevap buluyor. İşte detaylar...

Aslan'ın Marcao ve Luyindama planı!

Sezon başında oyuncu satamadığı için istediği transferleri gerçekleştiremeyen Galatasaray'da ocak ayı operasyonu netleşiyor. Sarı Kırmızılılarda gündem: Luyindama ve Marcao.

Ligde ilk 7 haftalar dikkate alındığında 13 sene sonra en az gol yediği (5) dönemi yaşayan Galatasaray'ın savunmasında sadece iki isim değişmedi: Luyindama ve Marcao.

Yıllık ücretleri 1 milyon 900 bin Euro

4 milyon euro'ya alınan Marcao 850 bin euro, 8 milyon euro'ya alınan Luyindama ise 1 milyon 50 bin euro kazanıyor.

İngilizler Luyindama, İtalyanlar Marcao için devrede

Sabah'ta yer alan habere göre İngilizler, Luyindama'ya, İtalyanlar ise Sambacıya devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor.

En az 15 milyon Euro

15 milyon euro'nun üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alacak yönetim, iki isimden birini satarak ara transfer bütçesini oluşturacak.

Sarı kırmızılılar yüksek bonservis getiren oyuncuya veda edecek. Aslan'da takımda kalan isimle de sezon sonunu beklemeden sözleşme uzatılacak.

Senin için hazırladığımız haberler