Aslıhan Doğan Turan kimdir?

07.02.2020 - 16:41 | Son Güncellenme: 07.02.2020 - 16:41

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi olan Aslıhan Doğan Turan ikinci kez hamile olması ile gündeme geldi. Ardından herkes Aslıhan Doğan Turan'ın yaşını ailesini mesleğini merak etti. Peki Aslıhan Doğan Turan kimdir? İşte Aslıhan Doğan Turan biyografisi

Aslıhan Doğan Turan kimdir?Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında? aramaları trendlere yerleşti. Futbolcu Arda Turan'ın eşi olan Aslıhan Doğan Turan ikinci kez hamile. Ünlü isim bebeğinin ismini açıkladı. Ardından herkes Aslıhan Doğan Turan'ın yaşını ailesini mesleğini merak etti. Peki Aslıhan Doğan Turan kimdir? İşte Aslıhan Doğan Turan biyografisi

Aslıhan Doğan Turan'ın ikinci bebeğinin adı
Doğan, “Bebek 4 aylık oldu, 5 ayımız kaldı. Hamza Arda abi olacak. Oğlumuzun adı Asil Aslan olacak” dedi. Aslıhan Doğan, hamileliğiyle ilgili olarak, “4 ayda yarım kilo aldım. Ben 5,5-6’ncı ayda kilo almaya başlıyorum” şeklinde konuştu.

Aslıhan Doğan Turan kimdir?
Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde doğdu. Arda Turan’ın Berkay ile yaşadığı kavgasının ardından ve gerçekleştirdiği doğum ile tekrar magazin dünyasında gündem haline gelen Aslıhan Doğan, iş insanı Sabri Doğan’ın kızı olarak da tanınıyor. Hakkındaki gelişmelerle birlikte magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan, 11 Mart 2018 tarihi itibariyle uzun bir süredir birlikte olduğu milli futbolcu Arda Turan ile bu yıl evlendi.

Yakın zamanda doğum yapan Aslıhan Doğan, şu anki dönemde Başakşehirspor’da forma giyen Arda Turan ile Arda Hamza Turan'ı kucağına aldı. Fiziksel olarak kahverengi gözlere ve siyah saçlara sahip olan Aslıhan Doğan, yay burcu.

Senin için hazırladığımız haberler