Galatasaray Daikin, Aslıhan Kılıç'ı transfer etti!

16.05.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 17:24

Transfer haberleri. Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, pasör Aslıhan Kılıç ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Detaylar.

Galatasaray Daikin, Aslıhan Kılıç'ı transfer etti!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon planlaması doğrultusunda son olarak Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'ta forma giyen pasör Aslıhan Kılıç'la 1 yıllık anlaşma imzalandı.

Aslıhan Kılıç imzayı attı

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Aslıhan Kılıç ile güçlendirdi.

Anlaşma 1 yıllık

Kulübümüz, son olarak Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’ta forma giyen pasör Aslıhan Kılıç ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Forma giydiği takımlar

1998 doğumlu oyuncu profesyonel voleybol kariyerine 2016 yılında Halkbank’ta başladı. Sırasıyla PTT Spor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop forması giyen genç oyuncu, gelecek sezon sarı kırmızılı formamızı terletecek.

Aslıhan, 2021 yılında Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Balkan Kupası şampiyonluğu ve Challenge Cup şampiyonluğu yaşadı. Aslıhan Kılıç’a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yeni transferler

Dalatasaray Daikin daha önce Yasemin Özel, Yasemin Güveli ve Alexia Carutasu ile sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler