Assassin’s Creed Mirage’ın Çıkış Tarihi 2024’e Ertelenebilir!

29.03.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 14:49

Espor haberleri... Insider Gaming kaynaklarına göre Assassins Creed Mirage’ın çıkış tarihinin ertelenebileceği belirtildi. İşte haber ile ilgili detaylar.

Assassin’s Creed Mirage’ın Çıkış Tarihi 2024’e Ertelenebilir!

AJANSSPOR / MERT ERDOĞAN

Henüz resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmamış olsa da söylentiler veri sızıntılarının ortaya çıkmasından dolayı oyunun muhakkak erteleneceği ve çıkışının da 2024 olacağı yönünde. 

Insider Gaming kaynaklarına göre Assassins Creed Mirage’ın ilk oynanış görüntüleri bu yıl yapılacak etkinlikte yayınlanacak. Ubisoft Eylül 2022’de yaptığı dünya tanıtımından bu yana sessizliğini korudu.

Veri sızıntısından dolayı çıkış tarihi ertelenebilir

Geçtiğimiz yıl Ubisoft’ta çok sayıda sorun yaşandı ve daha önce duyurulan duyurulmayan birçok projeyi iptal etti veya erteledi. Şimdi de veri sızıntısından kaynaklı oyunun çıkış tarihi 2024 yılı olabileceği yönünde bilgiler paylaşılıyor.

Çıkış tarihi Ağustos 2023 olarak açıklanmıştı

Normal şartlarda Insider Gaming kaynakları Assassin’s Crred Mirage için çıkış tarihini Ağustos 2023 olarak açıklamıştı.

Assassin’s Creed hayranlarının meraklı bekleyişi maalesef bir süre daha devam edecek gibi.

Assassin’s Creed Mirage’ın Konusu

Assassin’s Creed Mirage, bu kez hikaye 860-870'li yıllarda Bağdat bölgesinde geçecek ve ana karakter Basim geliştirici Ubisoft Bordeaux’nun sanat yönetmenine göre “zihinsel sorunları” olan bir “gangster” olacak. Basim daha önce Assassin’s Creed Valhalla’da Eivor’a eşlik ediyordu ama şimdi de Assassin’s Creed Mirage’ın baş kahramanı olacak. Assassins ve RPG merkezli öncüllerinden daha fazla gizlilik temalı olacak.

Oyunun anlatım yönetmeni Sarah Beaulieu, Assassin’s Creed Mirage’ın Arap ve İslam folklorunun belirli unsurlarından nasıl ilham alacağını daha önce tartışmıştı ancak bugün ise Ubisoft Bordeaux’nun sanat yönetmeni Jean-Luc Sala, Basim’in doğası ve kişiliği hakkında daha fazla ayrıntı sundu. Basim, bir dizi iç çatışmalarla mücadele eden bir karakter olacak.

TANITIM VİDEO

Senin için hazırladığımız haberler