Aston Villa'nın efsane oyuncusu Agbonlahor'dan Zaniolo açıklaması geldi! Bonservis...

01.11.2023 - 22:20 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 22:28

Premier Lig ekibi Aston Villa'nın efsane futbolcusu Agbonlahor, Nicolo Zaniolo'nun bonservisi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte performans yorumu ve detaylar...

Aston Villa'nın efsane oyuncusu Agbonlahor'dan Zaniolo açıklaması geldi! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Aston Villa efsanesi Agbonlahor, Zaniolo'nun performasından memnun kalmadığını açıkladı. Efsane oyuncu, Zaniolo hakkında konuşurken bonservisini almak için çok fazla acele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

''Yetenekli ama beklenmeli''

Football Insider'a konuşan Aston Villa'nin efsane forveti , 24 yaşındaki oyunun yetenekli bir futbolcu olduğunu vurguladı. Ancak bonservisi için acele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

İlgini Çekebilir
Yasa dışı bahis iddiası: Zaniolo, savcı karşısında!
Habere Git

''Acele edilmemesi gerekiyor''

Agbonlahor, Zaniolo hakkında açıklamalarda bulundu. Efsane oyuncu, ''Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yetenekli bir futbolcu ama onu en iyi haliyle görmedik. Bazen doğru kararı ve doğru pası vermiyor. Çok fazla şey yapmaya çalışıyor. Fakat onun yetenekli bir oyuncu olduğuna şüphe yok. Emery, karar vermek için acele etmeyecek. Bakalım neler yapacak ve kaç gol atacak. Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok ama yine de hala bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. O bölgede çok iyi oyuncularımız var. Bakalım nasıl performans gösterecek. Hep birlikte göreceğiz.'' dedi.

İtalyan milli oyuncu, yaz transfer döneminin sonlarında Galatasaray'dan bir sezonluk kiralık olarak katıldı.

24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve toplamda 27.5 milyon Euro (Kiralama+satın alma) kasaya girecek. Bu anlaşmaya ek olarak hem Zaniolo hem de İngiliz ekibinin başarılarına göre 15 milyon Euro'yu bulan bonuslar da anlaşmanın içinde yer alıyor. 

13 maç oynadı

Zaniolo, şu ana kadar Aston Villa formasıyla tüm müsabakalarda 13 kez forma giydi ancak henüz gol atamadı veya asist yapamadı. Bonserviste yer alan satın almanın devreye girmesi için ise 34 maçı tamamlası gerekecek. 

Senin için hazırladığımız haberler