Atabey Çiçek'ten Adana Demirspor taraftarına mesaj!

01.03.2018 - 17:45 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 17:45

Atabey Çiçek'ten Adana Demirspor taraftarına mesaj!

Adana Demirspor'un sezon öncesi Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Atabey Çiçek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar....

Dünkü karma maçımız güzel geçti. Milli takım formasını giymek ve takımımızı temsil etmek mutluluk verici. Lucecsu ve ekibi bizimle görüştü. Bu görüşmede bize güvendiklerini dile getirdiler. 

Adana Demirspor olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada gerekeni yapacağız. Takım olarak bu durumdan kurtulacağız.

'Hocadan daha çok bir ağabey'

Benim açımdan geçen sezona göre bu sezon biraz daha durgun geçiyor. Geçen yıl ligin son bölümüne doğru performansım artmıştı. Mustafa Uğur Hoca ile bu sezonda böyle olacağını düşünüyorum. Mustafa Hoca'nın bizimle iletişimi çok iyi. Kendisi bize hocadan daha çok bir ağabey gibi davranan temiz kalpli bir insan. 

Abdullah Avcı'yla imza atmadan önce görüşmem oldu. Kendisi 1 yıl kiralık olarak forma giymem gerektiğini dile getirdi. Ülkemizde çok fazla yerli santrfor yok. Bu benim için avantaj. Fakat kendimi geliştirmem lazım.  Kariyer hedefimde Başakşehir'de kalıcı olmak ve Avrupa'da forma giymek var. Beğendiğim isimler;  Ibrahimović ve Cavani.

Adana Demirspor taraftarına mesaj!

Adana Demirspor sevdalıları bize daha çok inansınlar. Çok zorlu bir süreç geçiriyoruz. Bu zorlu süreçten hep birlikte kurtulacağız.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler