Panathinaikos BC'yi Çalıştıracak Ergin Ataman Transferde Obradovic'i Üzmek İstiyor

19.06.2023 - 13:17 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 20:43

Gelecek sezon EuroLeague'de Panathinaikos BC'yi çalıştıracak olan Ergin Ataman transfer hedefi olarak gözüne Zeljko Obradovic'in Partizan'ından önemli isimleri kestirdi.

Panathinaikos BC'yi Çalıştıracak Ergin Ataman Transferde Obradovic'i Üzmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile şampiyon olarak takıma veda eden Ergin Ataman önümüzdeki sezondan itibaren EuroLeague ekibi Panathinaikos BC'yi çalıştıracak. Ataman'ın Yunan devinin kadrosunda büyük revizyona gitmesi bekleniyor.

Ataman transferde Obra'nın yıldızlarını kıskaca aldı

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de son sıralardan kurtulamayan Panathinaikos'u iddialı bir kadro ile rekabetçi hale getirmek isteyen Ergin Ataman, takımın çekirdeğini Zeljko Obradovic yönetiminde dikkat çeken Partizan KK'lı oyunculardan oluşturmak istiyor.

Pana'nın son hedefi Avustralyalı oyun kurucu

Yunan basınının önemli kaynaklarından SDNA'in haberine göre Panathianikos, Partizan'ın Avustralyalı guardı Dante Exum'u ana transfer hedefi haline getirdi. Bu sezon Sıp ekibinin formasıyla; 13.2 sayı, 2.7 asist ortalamaları ile oynarken, dinamizmi ve deliciliği ile fark yarattı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman gözyaşlarıyla veda etti! İşte sözleri...
Habere Git

Ataman Sırp ekibinden Amerikalı kaptanını istiyor

Ergin Ataman'ın Panathinaikos'ta görmek istediği isimlerin başında Partizan'ın Amerikalı kaptanı Kevin Punter geliyor. WebEncestando'nun geçtiğimiz günlerde verdiği habere göre Panathinaikos, Partizan ile sözleşmesi bitecek olan Punter için masaya en yüksek teklifi koydu. Partizan'ın oyuncuyu tutmak için iyileştirilmiş bir kontrat teklif ettiği haberde belirtilirken, Punter'a Maccabi Tel Aviv ve Barcelona'nın da ilgisi olduğu eklendi. Partizan forması ile EuroLeague'de bu sezon 37 maçta; 16.1 sayı, 2.1 ribaunt, 2.5 asist ve 15.0 verimlilik puanı ortalaması yakalayan Kevin Punter ise "Yılın En İyi 2. Beşi'ne" seçildi.

Fransız pota altı canavarını ikna çabaları sürüyor

Partizan'ın Fransız pivotu Mathias Lessort'a da Ergin Ataman'ın ekibinin ciddi ilgisi söz konusu.  2.06'lık oyuncu Panathinaikos'tan oldukça ciddi bir teklif aldı. Telesport RS'in haberine göre Yunan ekibi 27 yaşındaki Lessort'a yılda 1.5 milyon Euro kazanabileceği 2 yıllık bir sözleşme önerdi. Bu teklifin Yunan temsilcisinin ikinci teklifi olduğu belirtilirken, ilk seferinde olumsuz yaklaşan oyuncunun kafasının karıştığı eklendi. Bu sezon Partizan formasıyla EuroLeague'de 38 maça çıkan Mathias Lessort; 12.0 sayı, 7.1 ribaunt, 1.4 asist ve 19.1 verimlilik puanı ortalamarı ile "Yılın En İyi Beşi'ne" seçildi.

"Transferler 2-3 hafta içerisinde netlik kaznacak"

"Geçtiğimiz günlerde A Spor'a konuşan Ergin Ataman "Şu anda kulüp başkanımız Dimitris Giannokopoulos  ve genel menajerimiz çok önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Avrupa’da üst düzey isimler için transfer piyasası henüz tam olarak açılmadı. Ancak Panathinaikos’ta hedefi EuroLeague şampiyonluğu olan bir kadromuz olacağını söyleyebilirim. Kesinlikle çok güçlü bir kadro olacak ama şu anda isim vermem doğru olmaz. Yaklaşık 2-3 hafta içinde yavaş yavaş transferler oluşmaya başlayacak" ifadeleri ile transferde ses getireceklerinin sinyalini verdi.

İlgini Çekebilir
Efes kazandı! Sinan Erdem'den Ataman'a veda...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler