Ergin Ataman'ın Anlaşma Sağladığı Panathinaikos Transferde Harekete Geçti

10.05.2023 - 20:35 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 21:04

Gelecek sezon için Anadolu Efes koçu Ergin Ataman ile anlaşma sağlayan EuroLeague ekibi Panathinaikos, yeni sezon yapılanması için düğmeye bastı.

Ergin Ataman'ın Anlaşma Sağladığı Panathinaikos Transferde Harekete Geçti

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in Yunan devi Panathinaikos BC önümüzdeki iki sezon için Anadolu Efes ve Türkiye A Milli Takım'nın baş antrenörü Ergin Ataman ile anlaşma sağlamıştı. Ataman'ın yeni ekibinde transfer çalışmaları başladı.

İlk toplantı yapıldı

Gazzetta.gr'den Giorgos Kouvaris'in haberine göre Ergin Ataman geçtiğimiz günlerde Panathinaikos'un Atina'daki kulüp binasına ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Başarılı koçun burada Genel Menajer Sani Becirovic, İletişim Direktörü Dimitris Kontos ve Başkan Dimitris Giannakopoulos ile yeni sezon yapılanması üzerine bir toplantı yaptığı tahmin ediliyor.

Milano'nun yıldızı ilk hedef

TotalBasket'in bildirdiği habere göre Olimpia Milano'nun 29 yaşındaki guardı Naz Mitrou-Long'un kısa zamanda Yunan pasaportu alması bekleniyor. Panathinaikos'un bu süreci yakından takip ettiği ve oyuncu yerli oyuncu statüsüne geçerse transferi bitireceği söyleniyor.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman hazırlıklara Atina'da başladı!
Habere Git

Real'e Avrupa'da ses getirecek dev çalım

BasketForAllGr.'nin verdiği habere göre ise Panathinaikos, Avrupa basketbol piyasının en gözde isimlerinden olan Arjantinli guard Facundo Campazzo ile anlaşma sağlamak üzere. 32 yaşındaki oyuncunun daha önce eski takımı Real Madrid ile anlaştığı iddia edilmişti.

Başkan kesenin ağzını açacak

Ergin Ataman yönetiminde kadroda büyük değişiklikler yapması beklenen Panathinaikos'un başkanı Dimitris Giannakopoulos geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Takım o kadar güçlenecek ki, tanrının yardımıyla hepimiz yakın geçmişte olduğu gibi üst üste iki ve daha uzak geçmişte olduğu gibi üst üste 3'lü şampiyonluklar kutlayacağız." ifadelerine yer verdi.

İlk ayrılık gerçekleşti

Yeni sezonda kadroda büyük bir değişim yapması beklenen Yunan kulübü, geçtiğimiz günlerde daha önce kadro dışı bırakılan Amerikalı forvet Dwayne Bacon ile yolların ayrıldığını açıkladı. 

İlgini Çekebilir
Yunan koç Anadolu Efes için İstanbul'da!
Habere Git

Koç doğruladı

NTV'de yayınlanan Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati isimli programa katılan Ergin Ataman, Panathinaikos BC ile prensipte anlaştığını doğruladı. Deneyimli koç Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birini çalıştıracak olmanın kendisine heyecan verdiğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler