Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC EuroLeague'de hakem kurbanı oldu! Başkan çıldırdı...

22.10.2023 - 16:58 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 17:47

EuroLeague'de Panathinaikos BC'nin Maccabi Tel Aviv'e uzatmalarda 86-81 mağlup olduğu maça tartışmalı bir karar damga vurdu. Maçın ardından kulüp başkanı Dimitris Giannakopoulos sert açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC EuroLeague'de hakem kurbanı oldu! Başkan çıldırdı...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC, OAKA'da konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e uzatmalarda 86-81 mağlup oldu. Karşılaşmanın son anları tartışmalı bir pozisyona sahne oldu.

Panathinaikos BC döndü maç tartışmalı pozisyon ile uzadı

Karşılaşmada 15 sayıya kadar geriye düşen Panathinaikos son çeyrekte etkili bir oyun sergileyerek rakibinin önüne geçti. Karşılaşmanın bitimine saniyeler kala Yunan ekibi 72-70 öndeyken Maccabi Tel Aviv'li Josh Nebo takım arkadaşı Roman Sorkin'in kaçırdığı serbest atışı tipleyerek skoru dengeledi ve maçı uzatma periyoduna götürdü. Sorkin'in serbest atışı öncesi Nebo'nun ayağının çizginin içerisinde olması dikkat çekti.

İşte o pozisyon

İlgini Çekebilir
Ataman ihraç edildi, Pana ikinci kez Sarı-Laciverte yenildi! | VİDEO
Habere Git

Ataman şiddetli itirazdan ihraç edildi

Panathinaikos'ta Koç Ergin Ataman karşılaşmanın 3. çeyreğin ortasında takımı 44-33 gerideyken hakeme şiddetli itirazdan ötürü oyundan ihraç edildi. Ergin Ataman 2007'den bu yana EuroLeague'de 7 kez oyundan ihraç edilerek bu alanda ilk sırada yer alıyor.

Panathinaikos Başkanı: "Avrupa'nın en iyi koçuna saygı duymuyorsunuz"

Panathinaikos BC Başkanı Dimitris Giannakopoulos sosyal medya hesabından maçta verilen hatalı kararlara "Altı şampiyonluğumuza saygı duymuyorsunuz, kulübümüze saygı duymuyorsunuz, 30 yıldır basketbola yatırım yapan Giannakopoulos ailesine saygı duymuyorsunuz, Avrupa’nın en iyi koçuna saygı duymuyorsunuz. En önemlisi ise taraftarlarımıza saygı duymuyorsunuz. Bu şartlarda bizden nasıl size saygı duymamızı bekliyorsunuz?" ifadeleriyle serzenişte bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler