Samsunspor'da Çağdaş Atan da olmadı Ersan Parlatan da

03.06.2022 - 20:02 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 20:23

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör arayışlarını sürdürürken Ersan Parlatan'ın kulübüyle anlaşamaması sebebiyle görüşmeyi sonlandırdı

Samsunspor'da Çağdaş Atan da olmadı Ersan Parlatan da

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, teknik direktörlük konusunda Çağdaş Atan ile görüşmüş anlaşamamıştı. Sonrasında ise kırmızı beyazlılar Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak Samsunspor Parlatan'ın kulübüyle sorunlarını çözememesi üzerine görüşmeleri sonlandırdı. 

Samsunspor'dan açıklama

Samsunspor yaptığı açıklamada "Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Sayın Ersan Parlatan’ı çalıştırmakta olduğu kulübü ile sorunlarını çözememesi nedeniyle görüşmelerimizi sonlandırmış bulunmaktayız" denildi.

 

TSV Steinbach Haiger'den açıklama

Almanya 4. Lig'de mücadele eden TSV Steinbach Haiger'den ise bir açıklama geldi. Kulüp, Samsunspor'un yaptığı açıklamadan haberlerinin olmadığını ve Ersan Parlatan'ın sözleşmesinin devam ettiğini vurguladı. Almanlar'ın yaptığı açıklamada, "Türk kulübünün basın açıklaması bizi şaşırttı. Samsunspor'daki sorumlularla aramızdaki fikirler o kadar farklıydı ki, bir değişiklik olmayacağı nispeten hızlı bir şekilde ortaya çıktı." ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Samsunspor'da Ersan Parlatan şoku! Almanlar anlaşmayı yalanladı
Habere Git

Ersan Parlatan kimdir?

1 Ağustos 1977 tarihinde dünyaya gelen Ersan Parlatan, antrenörlük kariyerine 2008/09 sezonunda Berlin AK 07'de yardımcı antrenör olarak başladı. 1 sezon sonra aynı takımda teknik direktör olan Ersan Parlatan, BFC Viktoria 89, Altlüdersdorf, Berliner AK, TSG Neustrelitz, Göztepe, Konyaspor ve TSV Steinbach takımlarında çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler