Atiker Konyaspor'dan Antalyaspor'a Samuel Eto'o iddiası için flaş cevap!

10.04.2018 - 14:12 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 14:12

Atiker Konyaspor'dan Antalyaspor'a Samuel Eto'o iddiası için flaş cevap!

Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Sivasspor maçını 5-0 kazanan ve ligde kalma umutlarını yeşerten Atiker Konyaspor’da gözler Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. Mücadele öncesinde ise Konyaspor forması giyen golcü futbolcu Samuel Eto’o’nun eski takım arkadaşlarını aradığı iddia edildi. Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, söz konusu iddialara Radyospor aracılığıyla yanıt verdi.

Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ahmet Baydar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"5-0 gibi skor beklemiyorduk ama kazanacağımızı düşünüyorduk"

Geçtiğimiz maç çok önemliydi. Rakibiniz ligde ofansif anlamda iyi bir takım. Sonuca giden bir ekip. Belki bu skoru beklemiyorduk ama kazanacağımızı biliyorduk. Bütün spor kamuoyu bu skor için kendini hazırlamıştı. Haftayı 3 puanla kapattık. Futbolcularımızın son haftalarda gösterdiği performanstan çok memnunum. Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Her maçı final görüp, bu bulunduğumuz noktadan kurtulmak istiyoruz.

"Antalyaspor maçını da kazanmak istiyoruz"

Konyaspor olarak ligdeki yerimizden elbette memnun değiliz. Her maç artık bir final havasında olacak. Süper Lig'de bu hafta Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağız.  Antalya maçında da istediğimiz sonucu alıp şehrimize dönmek istiyoruz. Rakibimizin de 3 puana ihtiyacı var ama bu maç bizim için de çok önemli.

Eto'o maç öncesi Antalyasporlu futbolcuları aradı mı?

Samuel Eto'o' uzun yıllar Antalya'ya hizmet etmiş bir isim. Kariyeri ve duruşu tartışılmaz. Futbolcumuzun böyle polemiklerin içinde olması mümkün değil. Antalya asbaşkanı tarafından dillendirilen bu konu iki takım arasını açmaya yöneliktir. Sorumluluk sahibi yöneticilerin ipe sapa gelmez iddaialara kulak vermemesi gerekir. Sorumluluklarımızın bilincinde olup böyle şeylere mahal vermemeliyiz.

"Polemik istemiyoruz, işimize odaklandık"

Sadece kendi işimizle ilgilenip önümüze bakmak istiyoruz. Şehirlerarası husumetlerin olmasından dolayı da son derece rahatsızız. Yönetim olarak mutlaka kulübümüzün ve futbolcularımızın yanında olacağız.

"Amacımız ligde kalmak"

Açıkçası biz bütün enerjimizi Spor Toto  Süper Lig'de kalan son 6 maça ayırdık. Atiker Konyaspor olarak yönetim olarak böyle polemiklerin içinde olmak istemiyoruz. Amacımız Konyaspor'u ateş hattından çıkarmak ve ligde kalmak. Camia olarak kenetlendik ve ligde kalacağımıza inanıyoruz.

Antalyaspor'dan Samuel Eto'o için flaş iddia haberinin ayrıntılarına ulaşmak için tıklayınız...


YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler