Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: Sivasspor'un golü ofsayttı

02.03.2022 - 19:39 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 19:44

Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel Sivasspor'a 1-0 yenilerek elendikleri Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının ardından açıklamalar yaptı..

 Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: Sivasspor'un golü ofsayttı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında Sivasspor, Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Müsabaka ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla kırmızı beyazlı ekip yarı finale yükseldi. Maçın ardından Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'un golü ofsayttı

Canel: "Pozisyonun fazla olmadığı bir maç oldu. Kim gol atarsa kazanacaktı. Bana göre yediğimiz gol bariz ofsayt. Son dakikada Salibur'a yapılan hareket bariz penaltı. VAR'a gidilse bunlar verilirdi." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Ziya Erdal: Volkan Demirel futbolcumuza küfür etti!
Habere Git

Borini hastaneye kaldırıldı, doktorlar görüntüleri istedi

Sivasspor ile Fatih Karagümrük ile oynanan maçın 43. dakikasında Fatih Karagümrüklü Fabio Borini, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonucu acı içinde yerde kaldı. Ayağa kalkamayan 30 yaşındaki İtalyan, statta bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kendisine müdahale eden doktorlar, maçın yayıncı kuruluşu olan A Spor'dan pozisyon anının görüntülerini istedi.

Borini'nin sağlık durumu belli oldu

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Fabio Borini'nin sağlık durumu belli oldu. Doktorlar tarafından müdahale edilen oyuncunun, bel spazmı geçirdiği açıklandı. Tecrübeli kanat oyuncusunun ciddi bir probleminin olmadığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler