Atina'da şampiyonluğun formülü Türkler! Ergin Ataman ve Fatih Terim...

27.12.2023 - 19:58 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 21:39

Fatih Terim'in Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşmasının ardından dev kulüp hem futbol hem basketbol şubesini Türk antrenörlere teslim etmiş oldu.

Atina'da şampiyonluğun formülü Türkler! Ergin Ataman ve Fatih Terim...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Yunanistan Futbol Ligi'nin dev ekiplerinde Panathinaikos sürpriz bir hamleye imza atarak takımın başına 1.5 yıllığına son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim'i getirdi. Böylelikle Atina ekibi basketbolun ardından futbolu da bir Türke emanet etmiş oldu.

İlk adım Ergin Ataman ile atıldı

Yaz aylarında Anadolu Efes'ten ayrılan aynı zamanda A Milli Takımımızı da çalışıtıran başarılı koç Ergin Ataman, Panathinaikos BC Basketbol Takımının başına geçti. Başarılı koçun imzası Yunan taraftarda büyük heyecan yaratmıştı.

Şampiyonluk hasretini bitirmek için Fatih Terim'i getirdiler

Uzun süredir şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Olympiakos'un ciddi anlamda gerisinde kalan Panathinaikos şampiyonluk hedefi için Fatih Terim ile yola çıktı. Atina ekibi son şampiyonluğunu 2009-2010 sezonunda yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'e Yunanistan'da tanıdık rakipler
Habere Git

Panathinaikos liderin ensesinde

Panathinaikos 15 haftası geride kalan Yunanistan Ligi'nde 34 puanla lider Paok'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Ergin Ataman Atina'ya basketbolu hatırlattı

Ergin Ataman yönetiminde Panathinaikos BC; Yunanistan Ligi'de 11'de 11 ile zirvede bulunurken, EuroLeague'de 16 maç sonunda 9 galibiyet ile 4. sırada yer alıyor.

Ergin Ataman Panathinaikos seyircisinin sevgilisi oldu

EuroLeague'de son olarak Zeljko Obradovic ile 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşayan Panathinaikos BC bunun üzerine duraksama ile geçen 10 küsür yılın ardından Ergin Ataman ile iddialı bir görüntü veriyor. Bu sezon ligde kazanılan Olympiakos ve EuroLeague'de kazanılan Monaco maçının ardından Atina ekibinin Ergin Ataman ile kutlamalarında ortaya çıkan görüntüler büyük ilgi uyandırmıştı.

İlgini Çekebilir
"Bu şekilde yollayamazsınız" demişti. Ataman'dan Terim açıklaması...
Habere Git

"Panathinaikos için bir bir şeyler yapacaklar"

Fatih Terim ve Ergin Ataman'ın Atina'da yarattığı atmosferi sorduğum Yunan gazeteci "Bence Panathinaikos'u havaya sokacaklar, umarım bize şampiyonluğu getiriler..." ifadeleri ile Türk hocalara olan inancını özetledi.

Senin için hazırladığımız haberler