Avcı: Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz

15.08.2018 - 21:12 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 00:12

Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda İngiltere temsilcisi Burnley ile karşılaşacak. Maç öncesi Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda İngiltere temsilcisi Burnley ile karşılaşacak.

Maç öncesi Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İnanılmaz bir seyirci baskısı var"

İnanılmaz bir seyirci baskısı var. Bunun deneyimini yaşayacağız. Takımıma son derece güveniyorum. Özgüvenimiz tam. Buradan tur atlayacağımızı düşünüyorum. Buradan tur atlayarak dönecek güce sahibiz.

"Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz"

4. kez üst üste Avrupa Kupalarında mücadele ediyoruz, 9. farklı bir ülkeye geldik. Ben ve ekibimin hayranlıkla takip ettiği Premier Lig ekibiyle karşılaşıyoruz. Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz, gruptan çıkmak istiyoruz. İlk maçta söylemiştim. İlk maçta rakibimiz kazanmak zorunda olacak. Bununla birlikte rakibimiz değişik taktikle sahada olabilir. Adebayor sahada olacak. Rakibimizin yarın kazanmak üzerine olan planına karşı hazırlıklıyız.

"Elia, Burnley karşısında yok"

Burnley karşısında Elia yok, hafta sonundaki lig maçından dolayı. İdeal kadromuzla sahada olacağız.emelde rakibimizin eski İngiliz futbolunu andıran bir planı var. Defans kurgusundan vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Son maçlarını da izledim. Rakip yarı alanında pas yapan bir takım. Rakibimiz kazanmak zorunda olan bir müsabakaya çıkacak.

Kupa önemli. Avrupa Kupalarına katılmak için mücadele ediyorsun. Yarıştığımız kulvarlarda sonuna kadar ilerlemek ve kupa kazanmak hedefimiz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler