Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken sözler!

11.02.2018 - 18:46 | Son Güncellenme: 11.02.2018 - 18:46

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile sahalarında oynayacakları mücadele öncesinde yayıncı kuruluşa röportaj verdi. Avcı, “Fenerbahçe’nin daha kaygılı olduğu bir maç” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Fenerbahçe’nin daha kaygılı oldu bir maç”

Epureanu’nun dün akşam soğuk algınlığı başladı. Uzun zamandır Chedjou hazır ve iyi durumdaydı. Ayağı kırıldığından beri oynamıyordu. Biz sahada organizasyonu olan bir takımız. Mossoro’da risk almak istemedik. Ligin zirvesini etkileyecek bir maç gibi görünüyor. Bizi etkileyecek bir maç gibi değil. Kazanırsak bir rakibi bayağı etkileyeceğiz. Fenerbahçe’nin daha kaygılı olduğu bir maç.

“Kazanırsak psikolojik olarak mesafe kat edeceğiz”

Son zamanlarda sistemin içinde oynamalar yaptık. Rakip bizi karşılarken neler yapacağız, bunları değerlendirdik. Çözüm noktalarına çalıştık. Umarım keyifli, ligin zirvesine yakışan bir müsabaka olur. Sahadaki oyun gücünü yansıtmaya çalışaşacağız. Saha dışı etkenlerle ilgilenmiyoruz. 13 hafta var ve çok değerli bir takımla oynuyoruz. Kazanırsak psikolojoik olarak ciddi mesafe kat etmiş olacağız. Yarış devam edecek. Daha çok var. Hafta hafta zihinsel ve psikolojik durum değişecek.

Senin için hazırladığımız haberler